februar 24 2018 0Comment
Hengere Revetal

AEG 2018 – for femte gang

Ifor Willams er for femte gang tilbake på Oslofjord Convetions Center og Arctic Equestrian Games, AEG.

En hyggelig tradisjon i ryttersportens navn

AEG har blitt en hyggelig vintertradisjon for Ifor Williams Norge AS og HengeRe AS. Siden 2014 har vi blitt kjent med mange hyggelige hesteinteresserte. Det er morsomt å se et betydelig antall Ifor Williams hestehengere på parkeringsplassen. Det tar vi som et tegn på at også rytterne setter pris på hengerne våre. I år kunne vi også for første gang ønske vår nye forhandler i Drammensområdet, StallW, velkommen til hestefesten ved Oslofjorden

Ifor Williams 60 år i 2018

I 2018 feirer Ifor Williams 60 år. Produksjonen av Ifor Williams tilhengere startet i Wales i 1958, og tilhengerne har nå utviklet seg til å bli en av Europas mest populære hestehengere. Ifor Williams Norge AS og vårt landsdekkende forhandlernettverk feirer jubileumet med knalltilbud på våre svært populære modeller HB506 og HB511. HB506 selges nå fra 59.900,- kroner eks.mva, mens HB511 begynner på 64.900,- eks.mva. Selv om tilhengerne leveres klare til bruk, med mye utstyr som standard, er det mulig å gjøre en rekke tilpasninger for å skreddersy hestehengeren akkurat slik du og din hest foretrekker.

Markedets mest solide hestehengere

Vi er ikke redd for å ta vår munn for full når vi til stadighet våger den ambisiøse påstanden at vi har markedets mest solide hestehengere. Allerede fra starten i 1958, har solide, trafikksikre tilhengere med praktiske løsninger for hest og rytter vært hovedfokus for fabrikken. Derfor går aldri Ifor Williams på akkord med kvaliteten for å oppnå kortisiktig vinning. Med Ifor Williams serviceprogram, gir Ifor Williams inntil 10 års garanti på hengere solgt av Ifor Williams Norge AS, eller en av våre autoriserte forhandlere.

 

Landsdekkende nettverk av dyktige forhandlere

Ifor Williams Norge AS og vårt landsdekkende nettverk av dyktige forhandlere har alltid et stort utvalg av hestehengere i forskjellige farger og med forskjellige, praktisk og solide løsninger. Vi har fokus på kompetanse og kvalitet, slik at du som kunde hos oss og våre autoriserte forhandlere alltid skal kunne være sikker på å få det du trenger av veiledning, slitedeler og service, selv lenge etter at hengeren er kjøpt.
Ta kontakt med nærmeste forhandler for tilbud på skreddersydd henger. En oversikt over våre forhandlere finner du her: http://iwt.no/forhandlere/

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.