BILFRAKT

Henger til frakt av bil

Trenger du en henger til frakt av bil? Ifor Williams har et godt utvalg av hengere til frakt av bil. Vi produserer biltrallene CT115, CT136, CT136HD og CT177. Disse biltrallene gjør det lett for deg å utføre frakt av bil. Hengerne er bygget opp slik at de har tyngdepunktet så lavt som mulig ved hjelp av utenpåliggende hjul. På grunn av stålskjermer som man kjører oppå er det mulig å utføre frakt av bil med en bredde opp til 2,30 meter. Dessuten sikrer bladfjærer og stive akslinger både en behagelig gange samt minimal sporing. Med andre ord er våre hengere basert på optimale design og gjennomtenkte detaljer. Dette er noe våre biltraller har til felles med alle våre andre hengere.

En rekke ekstrautstyr bidrar til å gjøre det enkelt å utføre frakt av bil. Du har blant annet mulighet for å velge manuell vinsj, elektrisk vinsj, aluminiumsinnlegg (CT136HC og CT177) og hjulstropper.

Her kan du se nærmere på vårt omfattende utvalg av biltraller.

Våre hengere er bygget for hardhendt bruk

Våre hengere til frakt av bil er laget for å tåle en trøkk. Du kan derfor alltid forvente at våre hengere tåler de påkjenningene som profesjonelle aktører utsetter dem for på daglig basis.

Våre hengere byr på mange års pålitelig funksjonalitet, og den høye kvaliteten på hengerne har bidratt til at vi er en anerkjent produsent på det europeiske markedet.

Vil du gjerne ha mer informasjon vedrørende biltralle til frakt av bil er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.