mars 03 2016 0Comment
Utleiehenger

Bruker vinteren til vedlikehold

Vinteren brukes av mange til service og vedlikehold på tilhengere. Mens bakken er dekket av snø og is benytter mange ledig tid til å sørge for at tilhengeren er klar til nye oppgaver når våren står for døren.

Ifor Williams BV64 på verksted for vedlikehold
Ifor Williams BV64 utleiehenger hos Bredsand Bil og Tilhengersenter inne for vedlikehold

å besøk hos Bredsand Bil og Tilhengersenter kunne vi se deres flotte BV64 utleiehenger inne på verkstedgulvet for sin årlige gjennomgang.

Henrik på Bredsand sier godt vedlikehold på hengere sikrer lengre levetid, og problemfri bruk. Hver vinter tar han inn alle utleiehengere på service.

«Det er viktig med riktig utført bremseservice og vedlikehold av bremsewire, lamper og kontakter, påløp og kulekobling. Kundene som kommer hit med hengeren sin for vedlikehold er trygge på at de etterpå kan bruke hengeren sin uten problemer med dårlige bremser og mangelfull belysning», sier Henrik.

Henrik Been på Bredsand har verksted for vedlikehold av tilhengere
Henrik Been utenfor verkstedet sitt på Bredsand

 

Bredsand Bil og Tilhengersenter har godkjent forhandlerverksted for Ifor Williams Norge, og har lang erfaring med arbeid på tilhengere. Verkstedet på Bredsand Bil og Tilhengersenter AS er populært, og Henrik har med seg to mann på verkstedet for å dekke etterspørselen. I tillegg til service og vedlikehold på tilhengere, tilbyr de også salg og omlegging av dekk

«For kunden handler ikke god service bare om å få kjøpt en tilhenger. Å kunne være trygg på god oppfølging fra en forhandler med et kompetent verksted og raskt tilgang på deler er vel så viktig for den som skal bruke tilhengeren sin i mange år», sier Henrik.

«Som importør av et markedsledende produkt som Ifor Williams tilhengere, er det viktig å ha kvalitet i alle ledd. Det hjelper ikke å ha en tilhenger av unik kvalitet, om ikke våre forhandlere og deres verksted kan gi service og oppfølging av samme kvalitet etterpå. Kompetanse og verkstedfasiliteter er derfor like viktig for Ifor Williams Norge AS når vi rekrutterer forhandlerer, som salget av hengeren. Det er betryggende å ha forhandlere som Henrik som ambassadører for vårt produkt», svarer Daglig Leder hos Ifor Williams Norge AS, Sigurd Duenger

Henrik Been har verksted med vedlikehold av Ifor Williams tilhengere på Bredsand
Henrik var med til Ifor Williams Trailers, Deeside for å se hvordan tilhengerne er bygget. Med på bildet er Peter Nesbitt, Business Development Manager IWT, tidligere daglig leder av Ifor Williams Norge as Nils Duenger og Henrik Been fra Bredsand Bil og Tilhengersenter AS.

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.