UTE ETTER BRUKT TILHENGER?

Leter du etter en brukt henger?

Her hos oss kan du finne en brukt henger til rimelig pris. Vi får ofte inn innbyttehengere i god stand. For oppdaterte bruktannonser, følg med her:

Ifor Williams tilhengere

En brukt henger fra Ifor Williams vil – selv om den ikke er ny lenger – være en trofast hjelper i mange år framover når du har behov for å transportere ting. Ifor Williams har et komplett sortiment av tilhengere som dekker alle behov på tilhengerfronten. I vårt omfattende utvalg finner du biltraller, hestehengere, livdyrhengere, maskinhengere, skaphengere, tipphengere, vippeplanshengere, flathengere, universalhengere og hengere uten bremser. Dessuten har vi traktorhengere fra Herbst i kraft av å være hovedimportør.

En anerkjent produsent

Ifor Williams har oppnådd stor anerkjennelse på markedet gjennom vårt kompromissløse fokus på kvalitet. Våre tilhengere er et naturlig førstevalg blant både profesjonelle aktører og private kunder.

Du kan alltid være sikker på at våre tilhengere er produsert med henblikk på hardhendt bruk, og at de tåler de påkjenningene som profesjonelle aktører utsetter hengerne for på daglig basis. Derfor er det trygt å kjøpe brukt henger fra Ifor Williams.

Har du spørsmål i forbindelse med å kjøpe brukt henger fra Ifor Williams er det bare å ta kontakt på enten telefon eller mail.