DELELAGER

Vi har et stort lager av hengerdeler

Ifor Williams lagerfører deler til hele vårt sortiment av tilhengere. Vi har også hengerdeler til alle andre tilhengermerker. Med hengerdeler fra oss har du mulighet for å bytte ut slitedeler på hengeren din. Vårt omfattende lager gjør at du ikke trenger å vente lenge når du trenger nye hengerdeler. Med andre ord får du alltid tak i riktige hengerdeler når du har behov her hos oss.

Vårt delelager omfatter deler til alle våre tilhengere, dvs. deler til biltraller, hestehengere, livdyrhengere, maskinhengere, skaphengere, tipphengere, vippeplanshengere, flathengere, universalhengere og hengere uten bremser.

Våre gunstige fraktpriser til hele landet gjør at alle kan benytte seg av vårt attraktive tilbud.

Ta kontakt med oss på tlfnr: 62 34 41 41, tast 2 eller på epost: deler@ifor-williams.no

Våre hengere tåler røff bruk

Alle våre tilhengere er bygget for å tåle en trøkk. Med andre ord tåler våre produkter de påkjenningene som hardhendt og røff bruk på daglig basis medfører. Ved å bytte ut hengerdeler etter behov har du en tilhenger som er pålitelig og funksjonell i mange år framover.

Den høye kvaliteten på hengerne våre har bidratt til at vi er en anerkjent produsent på det europeiske markedet – og et naturlig førstevalg for både private og profesjonelle kunder.

Delekataloger