mars 06 2018 0Comment
Henger.no forhandler Ifor Williams

Henger.no er ny forhandler i Akershus nord

Henger.no forhandler Ifor Williams
Henger.no har blitt ny forhandler for Ifor Williams – Foto: Jan Erik Hæhre, www.raumnes.no

Da Ifor Williams Norge AS ønsket seg en ny forhandler nord i Akershus, rettet de blikket mot Henger.no i Årnes. Årnes ligger perfekt til, med rekkevidde til et stort omland. Vi er sikre på at henger.no, med sin store kompetanse på tilhengere, velfungerende verksted, og gode rykte i markedet, vil passe utmerket som forhandler av våre tilhengere, sier Truls Gihlemoen, Salgs- og markedssjef i Ifor Williams Norge AS

Godt fornøyd

Henger.no er godt fornøyd med den nye avtalen, og ser frem til å utvide sortimentet med kvalitetstilhengere fra Ifor Williams. «Ifor Williams er markedsleder i sitt segment, og er godt kjent som markedets mest solide proffhengere», sier Kjell Jevne, daglig leder hos henger.no. «Vi ønsket å utvide sortimentet med et bredere utvalg til profesjonelle og kvalitetsbevisste brukere. Det finnes ikke noe bedre enn Ifor Williams tilhengere til det», fortsetter Jevne

Kvalitet og kundeoppfølging

Henger.no etablerte seg på Årnes i 2010 og har opplevd god vekst og positiv utvikling hele veien. Med fokus på kvalitet og kundeoppfølging har bedriften lykkes godt på Årnes. Her har bedriften utviklet seg til å bli en ledende leverandør av deler til alle tilhengermerker, blant landets største forhandlere av Brenderup tilhengere, og en betydelig aktør på brukte hengere.

Kraftig vekst

Med Ifor Williams som det siste tilskuddet i sortimentet, blir henger.no en totalleverandør av tilhengere til alle formål.
Ifor Williams tilhengere har blitt produsert i Wales siden 1958, og feirer 60 år som Storbritannias ubestridt største tilhengermerke. Ifor Williams ble i Norge etablert på en gård i Ringsaker i 1995. De siste årene har Ifor Williams hatt kraftig vekst, og selger i dag flere tilhengere til proffmarkedet over to tonn enn noe annet merke.

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.