FRAKT AV MASKINER

Henger for frakt av maskiner

Ifor Williams produserer hengere for frakt av maskiner. Vårt navn er velkjent innen bygg- og anleggsbransjen der behovet for frakt av maskiner er spesielt stort. Vi kan tilby hengere med ulike spesifikasjoner slik at du enkelt kan finne hengeren som imøtekommer akkurat dine behov innen frakt av maskiner. Når det gjelder frakt av maskiner er dette noe som medfører store påkjenninger på tilhengeren. Våre hengere for frakt av maskiner er alle laget for å tåle selv de tøffeste påkjenningene. Derfor er våre maskinhengere det trygge valget, når bare det beste på området er bra nok for deg.

Maskinhengerne våre kommer med et gjennomtenkt bladfjær-system – noe som sikrer rolig og stabil gange. Som et ekstra pluss kommer våre hengere dessuten med patentert, vedlikeholdsfritt hjullager.

Se vårt sortiment av hengere for frakt av maskiner her.

Et stort sortiment av ulike hengere

Vi tilbyr et komplett sortiment av tilhengere. Hos oss finner du biltraller, hestehengere, livdyrhengere, maskinhengere, skaphengere, tipphengere, vippeplanshengere, flathengere, universalhengere og hengere uten bremser. Dessuten har vi også traktorhengere fra Herbst i kraft av å være hovedimportør.

Alle våre hengere er laget slik at de tåler hardhendt bruk uten at det reduserer hverken holdbarhet eller funksjonalitet i merkbar grad. Derfor er våre hengere et naturlig førstevalg i mange ulike bransjer der kravene til velfungerende utstyr er stort.

Har du spørsmål vedrørende våre hengere for frakt av maskiner er det bare å kontakte oss via enten mail eller telefon.