VI HAR EGET VERKSTED

Vårt verksted er godkjent av Statens vegvesen

svvgodkjent

  • Ifor Williams Norge AS har et moderne verksted
  • Alt nødvendig utstyr for service og reprasjoner på tilhengere
  • Vi yter service og reprasjoner på Ifor Williams -og Herbst tilhengere i tillegg til alle andre tilhengerfabrikater

Vi har eget hengerverksted

Vi har eget hengerverksted som utfører reparasjoner etter bransjens høyeste standard. Vi har spisskompetanse på hengere fra Ifor Williams, men vi utfører selvsagt reparasjon på alle hengerfabrikater. Med andre ord har vi et allsidig hengerverksted som baserer seg på stor rutine og omfattende kunnskap om tilhengere.

Det er viktig å velge et autorisert hengerverksted i forbindelse med reparasjon av tilhengere. Vårt hengerverksted er godkjent av Statens Vegvesen og er derfor det trygge valget når du har behov for et kvalifisert og kompetent hengerverksted.

Vi utfører reparasjon av tilhenger

Har du behov for reparasjon av tilhenger? Vi tilbyr reparasjon av tilhenger i moderne fasiliteter og med avansert utstyr til rådighet. Ikke bare utfører vi reparasjon av tilhenger fra både Ifor Williams og Herbst, vi reparerer dessuten også alle andre tilhengerfabrikater.

For å sikre vel utført reparasjon av tilhenger er det viktig å oppsøke et autorisert verksted. Vi har godkjennelse fra Statens Vegvesen og er derfor det trygge valget når du ønsker reparasjon av tilhenger. Hos oss vil du oppleve service og reparasjon av tilhenger etter de høyeste standardene.

Har du vært ute for et uhell med din tilhenger? Eller kanskje du bare ønsker et serviceettersyn? Uansett dine behov er tilhengeren i gode hender hos oss. Det er blant annet viktig å få gjennomført et regelmessig ettersyn av tilhengerens elektrisk system, lykter, hjullager, bremsesystem etc. Slik sikrer du deg optimal funksjonalitet og minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser.

Regelmessig ettersyn sikrer høy driftsikkerhet

Uansett hva du har av behov i forhold til reparasjon og service er tilhengeren i gode hender hos oss. Det er tilrådelig at man gjennomfører et ettersyn av tilhengeren på regelmessig basis. Dette er en kontroll som blant annet bør omfatte elektrisk system, lykter, hjullager, bremsesystem etc. På denne måten garderer du deg mot ubehagelige overraskelser og oppnår optimal funksjonalitet i mange år framover.

Vårt hengerverksted overlater ingen ting til tilfeldighetene, og høy yrkesstolthet sikrer resultater i beste kvalitet – hver gang.

Ta gjerne kontakt på enten mail eller telefon dersom du har spørsmål vedrørende vårt

Et verksted med solide kompetanser

Som et verksted med høy yrkesstolthet er det helt naturlig for oss at vi baserer oss på kontinuerlig oppdaterte kompetanser og dessuten tilbyr kundeservice langt over vanlig standard.

Vi har korte reparasjonstider og sørger for at din tilhenger raskest mulig er klar for bruk igjen.

Ønsker du å vite mer vedrørende reparasjon av tilhenger det bare å kontakte oss på enten telefon eller mail.