HESTEHENGER

Vi har hestehenger i sortimentet

Ifor Williams produserer hestehenger i beste kvalitet. Når du ser etter hestehenger er det viktig at du velger en modell som imøtekommer alle dine behov. Dette er behov som blant annet gjelder hestens komfort og hengerens lastekapasitet, stabilitet samt funksjonalitet. I vårt sortiment kan du med stor sannsynlighet finne akkurat den hestehenger som passer for deg. Vi produserer modellene HB403, HB506, HB511, HB510XL og HB610.

En hestehenger fra Ifor Williams, er en hestehenger som har vært gjennom en lang produktutvikling får å raffinere hengerens egenskaper mest mulig. Du kan derfor forvente at vår hestehenger imøtekommer behovene fra både private så vel som profesjonelle aktører. Med andre ord tåler våre produkter de påkjenningene som hardhendt og røff bruk på daglig basis medfører.

Her kan du ta en titt på utvalget vårt innen hestehengere.

Vi er en anerkjent produsent

Siden vår etablering har vi posisjonert oss som en ledende aktør på markedet for tilhengere. Gjennom et kompromissløst fokus på kvalitet har vi oppnådd betydelig anerkjennelse på det europeiske markedet, og vi gjør vårt ytterste for å bevare vår store popularitet. Vårt sortiment dekker bredt, og våre produkter er et naturlig førstevalg for aktører i mange ulike bransjer.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende hestehenger på enten mail eller telefon.