februar 21 2016 0Comment
HB511

Ifor Williams på AEG

HB511
Rød HB511 utstilt på AEG 2016

Ifor Williams er også i år tilstede på Arctic Equestrian Games på Oslofjord Convention Center.

Arrangementet består av konkurranser, så vel internasjonale som nasjonale i sprangridning, dressur, kjøring, mounted games, islandshest og voltige. I tillegg er det mye showklasser, hest og rytter messe, oppvisninger, seminarer, clinics, prisutdelinger, moteshow, konserter og festligheter – for å nevne noe.

Vi har med oss Ifor Williams Eventa og Ifor Williams HB511. I år har vi med både HB511 i sort med Ifor Williams unike kombinasjon rampe/dør, og HB511 i rødt med standard rampe.

I en Ifor Williams hestehenger sikres optimal kjørekomfort, både for hest og sjåfør. Egenskaper fra forskjellige byggematerialer er utnyttet for å optimalisere hengerens egenskap for både hest og rytter. Mens bremser og understell holder topp kommersiell kvalitet bygget for tusenvis av kilometer, er gulvet bygget i solid, profilert aluminium for tiår uten råteproblematikk. Gummimatte og innredning tas lett ut for enkel og problemfri rengjøring. Vegger og rampe er bygget i fleksibel trefinér som tåler urolige hester uten å ta skade. Fronten og toppen av veggene er bygget i aluminium for å redusere vekten, mens taket er bygget i glassfiber. Hengeren er bygget rundt en solid, galvanisert stålramme, som sikrer at hengeren tåler en støyt.

Alle Ifor Williams hestehengere leveres med utlastingsrampe og jockeydør foran. Rampen bak kan leveres både som vanlig rampe, eller som kombinert rampe/dør. Kombinasjonsrampen er blant annet praktisk ved lasting av nervøs hest, da erfaringen viser at hesten ofte er redd rampen heller enn selve hengeren.

Ifor Williams hestehengere leveres i forskjellige farger og størrelser. En Ifor Williams hestehenger kan, i tillegg til alt det medfølgende ekstrautstyret på våre norske modeller, også leveres med en rekke tilvalg.

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.