februar 03 2016 0Comment
Transporta innelukket biltransporter

Ifor Williams Transporta innelukket biltransporter lansert!

Endelig har den kommet. Nyheten Transporta innelukket biltransporter er markedets mest velbygde biltransporter. Det norske markedet har lenge etterspurt en lukket biltransporter med Ifor Williams kvalitet, og salget i Norge før lansering har bevist at Transporta svarer til forventningene – og mere til.

Ifor Williams Transporta leveres i fire versjoner. To versjoner med hydraulisk vippefunksjon, og to versjoner med fast plan. Alle modeller leveres med 3500 kg totalvekt, og en nyttelast på om lag 2000 kg, avhengig av utstyrsnivå. Vi har valgt å gjøre de norske standardversjonene topputrustet – de vil si at de leveres med elektrisk vinsj, sammenleggbart arbeidsbord, dekkstativ og forlengede ramper som standard.

Det norske markedet for lukkede biltransportere er stort, og Ifor Williams Norge AS vil få av de aller første modellene som produseres. Vi vil derfor ha leveringsklare tilhengere allerede i slutten av mai.

Ifor Williams solide biltransporthengere har på grunn av sine gode kjøreegenskaper og store anvendelighet hatt stor suksess i Norge. De populære biltrallene har blitt blant våre absolutte bestselgere. Utviklingen av Transporta innelukket biltralle føyer seg inn i rekken av kvalitetshengere fra Storbritanias største tilhengerprodusent.

Ta kontakt med Ifor Williams Norge AS eller en av våre dyktige forhandlere for en hyggelig tilhengerprat

 

 

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.