april 27 2016 0Comment
LM serie treakslet

LED 12v/24v nå tilgjengelig på LM

Ifor Williams lanserer nå LED lys på LM-serie tilhengere.

LM126 treakslet med alugulv

LED belysning er et populært tilvalg som nå kan bestilles som ekstrautstyr på våre varehengere. LED belysning tåler i mange tilfeller større ytre påkjenning, og gir økt fleksibilitet da det kan benyttes både på biler med både 12v og 24v lysanlegg.

LM-serie tilhengere er svært populær hos alle typer håndtverkere, entreprenører, utleiefirmaer, og i transportbransjen. Med totalvekt på 3500 kg, parabolisk bladfjæring og en Ifor Williams anerkjente kvalitet, er den i en klasse for seg når det kommer til holdbarhet, sikkerhet og kjørekomfort.

Varehengere i serien LM kommer i «alle» størrelser. Den minste er 2,4 m lang, mens den største er hele 6 meter. Bredden varierer fra omlag 1,5 m, til største tillatte størrelse, 2,55 meter. De leveres også med tilvalg som aluminiumsbunn og tre akslinger. Kjørebruer, støtteben og manuell ryggesperre er naturlig tilbehør på en allsidig tilhenger.

LED gir mindre motstand enn tradisjonelle glødepærer. Moderne biler oppfatter ofte dette som en feil ved lysnettet. Det kan føre til at LED ikke fungerer som det skal Ifor Williams Trailers anbefaler derfor kjøper om å undersøke med bilfabrikanten om de kan benytte tilhenger med LED før de velger dette tilvalget. LM126 treakslet

Ifor Williams har tilhengere til alle formål. Med en tipphenger fra Ifor Williams får man jobben gjort raskt og effektivt. En livdyrhenger gir sikker transport av sau og storfe, mens Ifor Williams hestehengere er kjent som markedets mest solide, sikre og pålitelige.

 

Kom innom vårt tilhengersenter på Rudshøgda, eller en av våre forhandlere i vårt landsdekkende forhandlernett for en hyggelig tilhengerprat. Klikk på lenken: www.iwt.no/forhandlere for å finne din nærmeste forhandler.

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.