MASKINHENGER

Maskinhenger i beste kvalitet

Har du behov for en maskinhenger? Det er ikke uten grunn at bygg- og anleggsbransjen har vår maskinhenger som et populært valg. Vi produserer maskinhenger som kommer med ulike spesifikasjoner. Vår maskinhenger har rolig og stabil gange takket være vårt gjennomtenkte bladfjær-system. Dessuten kommer vår maskinhenger med patentert, vedlikeholdsfritt hjullager.

Vår maskinhenger kommer i både to og treakslede varianter. Dette gjør transport av små som store maskiner mulig – vi har henger med totalvekt opp til 3,5 tonn som dekker behovene for selv de mest kravstore, profesjonelle aktørene. Du kan se vårt utvalg av maskinhengere her.

Vi er en anerkjent produsent

Vi er en anerkjent produsent som imøtekommer behovene fra en rekke forskjellige bransjer. Takket være en solid satsning på produktutvikling har vi et omfattende sortiment av ulike typer tilhengere – alle er kjennetegnet av gjennomtenkte detaljer, høy funksjonalitet og lang holdbarhet. Produktene våre er alle konstruert for den profesjonelle brukeren og har detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk.

Vi fortsetter å utvikle nye produkter som imøtekommer morgendagens behov. Derfor kan du alltid forvente at en tilhenger fra Ifor Williams er en framtidssikker investering.

Ønsker du mer informasjon vedrørende maskinhenger fra Ifor Williams er det bare å ta kontakt på mail eller telefon.