Skaphengere

Skaphenger fra Ifor Williams

Ifor Williams produserer skaphenger i beste kvalitet. Vår skaphenger kan fås i tre ulike størrelser slik at du lett kan finne den størrelsen som imøtekommer dine kapasitetsbehov. Vår skaphenger har hvite sider og lysgjennomsiktig takkonstruksjon. Hjulene sitter på utsiden av skapet. Vår skaphenger er dessuten utformet på en måte som reduserer luftmotstand.

Vår skaphenger kommer med forskjellig standardutstyr, blant annet reservehjul, frontdør, surrepunkter i gulv og låsbart drag. I tillegg kan vår skaphenger bli levert med sjalusidør eller doble dører.

Her kan du se utvalget vårt innen skaphengere.

Et bredt utvalg av tilhengere

Har du også behov for andre tilhengere? Vi kan tilby et komplett sortiment som dekker alle transportbehov. Hos Ifor Williams finner du også biltraller, hestehengere, livdyrhengere, maskinhengere, tipphengere, vippeplanshengere, flathengere, universalhengere og hengere uten bremser. Vi har dessuten blitt hovedimportør av traktorhengere fra Herbst.

Våre tilhengere er produsert med henblikk på hardhendt bruk og tåler de påkjenningene som profesjonelle aktører utsetter tilhengerne for på daglig basis.

Felles for alle våre tilhengere er den kvaliteten og holdbarheten som hvert eneste produkt fra oss byr på. Med andre ord kan du alltid forvente pålitelig funksjonalitet i mange år framover når du investerer i en tilhenger fra oss. Tilhengernes høye kvalitet har bidratt til at vi er en anerkjent produsent på det europeiske markedet.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår skaphenger er det bare å kontakte oss på mail eller telefon.