TILHENGER

Tilhenger for ulike formål

Trenger du en ny henger? Hos Ifor Williams kan du finne tilhenger for alle formål. Vi er en anerkjent produsent som siden 1995 har vært et naturlig førstevalg for kunder i Norge med behov for tilhenger i beste kvalitet. Vi har tilhenger for alle transportbehov – fra universalhengere som håndterer det meste, til høyt spesialiserte tilhengere for spesialtransporter.

I sortimentet av tilhenger finner du biltraller, hestehengere, livdyrhengere, maskinhengere, skaphengere, tipphengere, vippeplanshengere, flathengere, universalhengere og hengere uten bremser. I tillegg kommer traktorhengere fra Herbst, som vi har blitt hovedimportør av. Vårt tilbud innen tilhenger er med andre ord komplett.

Her kan du se vårt utvalg av tilhengere.

Produkter i en klasse for seg

Tilhengere fra Ifor Williams er synonymt med produkter tilpasset den profesjonelle brukeren. Med andre ord tåler våre produkter de påkjenningene som hardhendt og røff bruk på daglig basis medfører. Våre produkter har oppnådd stor popularitet i forskjellige bransjer – blant annet innen jordbruk, anlegg og entreprenørbransjen er våre tilhengere et vanlig syn.

Vi vekter produktutvikling meget høyt, og vi tilstreber alltid å levere tilhengere som imøtekommer både dagens og morgendagens behov. En henger fra Ifor Williams er med andre ord en trofast hjelper som vil bistå deg med transporter i mange år framover.

Har du spørsmål vedrørende tilhenger fra Ifor Williams er det bare å kontakte oss på mail eller telefon.