juli 04 2017 0Comment

To nyansatte hos Ifor Williams Norge AS på Rudshøgda

Våre tilhengere er svært populære, og Ifor Williams Norge AS opplever kraftig vekst. Vårt firma kom med på den gjeve gasellelisten både i 2015 og 2016, og utviklingen ser ut til å fortsette mot nok et godt år for vår lille bedrift. Vi har derfor utvidet staben, og har de siste dagene fått to nye medarbeidere på Rudshøgda.

Ronny Enger er ansatt som salgsleder, og vil ha hovedansvaret for salg av Ifor Williams tilhenger til kunder som besøker butikken vår i Rudsvegen 9. Han kommer fra Sulland-gruppen, hvor han har vært bilselger på Ford. Ronny har solid salgserfaring, og styrker vår stab av motiverte selgere.

Christine Stokke er ansatt som lagermedarbeider, og vil sammen med Sebastian betjene nye og gamle kunder i vårt delelager. Vårt rikholdige delelager har alltid deler på lager til din Ifor Williams tilhenger, og våre kompetente medarbeidere bidrar med kunnskap om rett del til rett henger. Christine kommer fra jobben som salgssekretær i Hus1, og har før det arbeidet på delelageret hos Scania på Gjøvik.

Vi ønsker begge velkommen, og gleder oss til å jobbe med styrket stab fremover.

Ifor Williams i Norge

Ifor Williams tilhengere har blitt importert til Norge sidene 1995, og stadig flere blir kjent med merkets unike kvalitet. Vi har etterhvert utviklet et godt nettverk av forhandlere i hele landet. Vi har vår sørligste forhandler i Lindesnes, og vår nordligste agent dekker hele Finnmark.

ifor

Ifor Williams Norge AS feiret i 2015 at det har gått 20 år siden den første Ifor Williams tilhenger ble importert til Norge.