Meny Lukk

A-K Maskiner AS på Vinstra klare for nye høyder med Ifor Williams i Gudbrandsdalen

Nylig gjennomførte de ansatte hos A-K Maskiner AS på Vinstra, Ifor Williams sitt prestisjetunge Akademi for opplæring til å bli autorisert Ifor Williams forhandler.

Vi har et spennende marked å jobbe med og her i Gudbrandsdalen er det absolutt potensiale, sier Ola Opsahl hos A-K Maskiner AS avd. Vinstra.

Vi har helt siden 2016 da A-K Maskiner AS ble forhandler av Ifor Williams hatt fokus på tilhengermerket, men nå satser vi med intern opplæring fordi vi har trua på et kvalitetsmerke her i dalen og vi vil sørge for å ha en utstilling ute på plassen her, ivrer Opsahl.

Ifor Williams har et bredt produktutvalg for både spesialtransport av ulike typer maskiner, livdyr, hester, samt masse og gods. Hengerne leveres i flere vektklasser og med flere dekkdimensjoner, men de er i stor grad standardisert på komponentnivå med for eksempel samme aksler, hjullagre, drag etc. Dette gjør det enkelt med deleforsyning og oppfølging. Dette er midt i blinken for våre kunder forteller Ola, vi har et godt salgsteam, delelager og et verksted som utfører service og reparasjoner.

A-K Maskiner på Vinstra skal i samarbeid med Ifor Williams og flere leverandører arrangere «Teamdager» på Vinstra Motorsportarena 14.-15. juni med aktiviteter for store og små.

Dette blir det første arrangementet som arrangeres på det nyanlagte motorsportarenaen som blir et nasjonalt anlegg for flere grener innen motorsport.