Meny Lukk

Blant verdenseliten på Norwegian Horse Festival

( Fra venstre Steinar Johansen, Bredsand Bil & Tilhengersenter, Fredrik Duenger, daglig leder Ifor Williams Norge AS, Ronny Enger, salgsleder Ifor Williams Norge AS. )

Norwegian Horse Festival er endelig i gang på Norges Varemesse. For andre gang arrangeres NHF etter fjorårets suksess, og i år er det duket for et enda bedre arrangement. I år med to arenaer fullspekket med mye program fra morgen til kveld. Her er altså hele heste-Norge samlet under ett tak med verdenseliten innen hestesport.

For andre året på rad er Ifor Williams representert med stor og delikat stand, med utstilling av bestselgerne av Ifor Williams sin portefølje innen hestehengere.

Norgeslansering ??

Under Norwegian Horse Festival blir også Ifor Williams nye hestehenger HBE506 Norgeslansert.

Hos Ifor Williams står kvaliteten høyt når det kommer til produksjon av tilhengere, og det er dette som gjør at Ifor Williams Trailers har økende etterspørsel i mange land, etter 60 år i bransjen.

Ifor Williams HBE506, glir godt inn i den veletablerte HB` (horsebox) familien Ifor Williams har. Med rene linjer, og solid konstruksjon er tilhengeren et godt valg for den kvalitetsbevisste brukeren.

Les mer om HBE 506

Det hele får du oppleve under Norwegian Horse Festival på Norges Varemesse i helgen.