Endelig er det klart for 10 års jubileum hos Kjell og Henger.no

Henger.no Årnes - Forhandler av Ifor Williams

Denne uken slår Ifor Williams-forhandler Henger.no virkelig på stortromma. Med en uke fylt med gode tilbud, auksjon og aktiviteter, skal 10 år med tilhengervirksomhet virkelig feires til det ytterste.

Mange kjenner til Henger.no som har en sentral plassering i tettstedet Årnes i Nes kommune, og som også i jubileumsåret har etablert seg med avdeling og utsalg på Jessheim.

Det hele startet når mannen bak, Kjell Jevne dyrket sin store lidenskap – nemlig å kjøpe domener på nettet. Han har en lang yrkeskarriere og etter en periode i Shell fant Kjell ut at han ville kjøpe domenet henger.no.

«Det startet med at jeg ville bruke erfaringen jeg hadde opparbeidet meg. Vi begynte i det små med utleie av tilhengere, før det etter hvert ballet seg på med formidling og salg. Nå har jeg med meg dyktige ansatte og innleid sesonghjelp når vi har behov for det. «Vi er et godt team med søkelys på service og fagkunnskap for det vi holder på med», sier Kjell Jevne, daglig leder og eier av Henger.no. Det er ikke bare salg av nye tilhengere som står for Henger.no sin omsetning alene. Salget av originale deler, utleie og reparasjon av tilhengere er også en viktig del av omsetningen. Det er totalpakken som merkeforhandleren til Ifor Williams er opptatt av.

Inviterer til fagdag med Ifor Williams torsdag 12. november

«Jeg er veldig stolt over å kunne være merkeforhandler av Ifor Williams tilhengere. Med det tilbyr vi proffhengere til kvalitetsbevisste proffbrukere. Ifor Williams er virkelig et fremgangsrikt tilhengermerke som er kjent for sin unike kvalitet, og leverandøren i Norge gjenspeiler også kvaliteten i alle ledd. Med tilhengermerket sitt store produktsortiment, er det lett å finne noe som passer til alle. Kundene vet at det er bra og det syns jeg er veldig moro», sier Jevne.

«Derfor så kjører vi egen fagdag i jubileumsuken med Ifor Williams her på Årnes, hvor vi også kjører gode tilbud og demonstrasjoner på ulike tilhengermodeller. Velkommen skal alle være» avslutter Jevne.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.