Forførende kraftplugg fra Ifor Williams

Tilhengerdesignerne har virkelig ikke spart på sin kunnskap og erfaring når Ifor Williams sin GH-serie lå på tegnebrettet, og har helt klart innfridd kundenes ønske om en kraftfull maskinhenger som er holdbar og sikker å håndtere. Dette er altså en kraftplugg av det sjeldne; Vi har vært ute og luftet Ifor Williams sitt siste tilskudd av maskinhengere.

Ved en nærmere titt på denne konstruksjonen finner vi blant annet et galvanisert chassis av stål, patenterte bjelkeakslinger og parabolske bladfjærer utviklet for en trygg og stabil kjøretur enten om du kjører med tung last eller ikke. Alle utforminger og tilbehør er nøye vurdert slik at maskinhengeren gir det du trenger for å få gjort jobben raskt og trygt.

Overlegen og imponerende

Det lyser maskulinitet og styrke i ett av denne maskinhengeren når Ford sin Ranger Wildtrak tar seg forførende frem i det krevende terrenget. Maskinhengeren tar overgangen fra motorvei til humpete skogsbil- og anleggsvei fint, selv med tung gravemaskin som passasjer. Med «beavertail» for enklere lastevinkel, kjørebruer eller rampe er denne en ettertraktet vare i produktsortimentet til Ifor Williams. Selv med flere nyttelastalternativer gir tilhengerserien brukerne gode alternativer. Faktisk er absolutt alt ved denne maskinhengeren konstruert med presisjon for å oppnå allsidighet, pålitelighet og kapasitet.

For mer informasjon om modellene, nøkkelfunksjoner og tilbehør, ta kontakt med din merkeforhandler.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.