Henger1 AS årets forhandler 2019

Under det årlige forhandlermøtet som i år ble lagt til Wales, ble Henger1 AS fra Ålesund overrakt utmerkelsen som årets forhandler 2019. Utmerkelsen er basert på størst ekspandering og vekst.

Henger1 AS ble autorisert forhandler hos Ifor Williams Norge AS i 2016. Herfra har selskapet merket den store etterspørselen tilhengermerket har, og har greid å oppnå hele 61,7% markedsandeler på tilhengere med 3.000-3.500kg i Møre & Romsdal.

Jeg har en formening om at veldig få kjenner til Ifor Williams, men med flere kunder og den innsatsen vi legger ned på lokale messer og utstillinger er vi med på å legge grunnlaget vårt fremover, sier Eldar Kurseth, eier og daglig leder i Henger1 AS. 

Selskapet åpnet også høsten 2019 avdeling i Skjevikåsen Næringspark i Molde.

Team Ifor Williams gratulerer!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.