Ifor Williams ambassadør klar for internasjonalt mesterskap

Karl Peder Nordstrand, en av Ifor Williams sine ambassadører skal representere Norge i den nye internasjonale serien FIA Cross Car Academy Trophy. Dette er en serie for utøvere i alderen 13-16 år.
Hvert land kunne få nominere 1 utøver, og her ble altså Karl Peder nominert og skal dermed ut i Europa for å konkurrere.

FIA Cross Car Academy Trophy 2021 består av 5 løp på grus, som skal kjøres i Europa. Alle de 20 førerne konkurrerer i identiske Off-road vehicles med 75hk, spesielt utviklet av blant annet Thierry Neuville, for førere mellom 13 og 16 år. Mesterskapet starter med en Shakedown i Belgia 27-28 mai hos fabrikken LifeLive, og fortsetter med første løp i Frankrike 18 juli.

Kalender FIA Cross Car Academy Trophy 2021

27-28 mai           Shakedown, Belgia
18 juli                  St Georges, Frankrike
1 august             Toldijk, Nederland
22 august           Prerow, Tsjekkia
26 september   Maggiora, Italia
10 oktober         Mollerussa, Spania

Bilder over – Foto: EVEN Management AS

Karl Peder er 13 år og har kjørt cross-kart aktivt siden 2013.  Allerede som 12-åring ble han Norgesmester, og er dermed den yngste som har blitt Norgesmester i klassen 125cc. Nordstrand har også vunnet NM-Finalen i SimracingGP i 2020, også her som den yngste utøver i Norge.

Karl Peder er ambisiøs, seriøs og ser hele tiden etter muligheter for å utvikle seg videre som motorsportutøver. Han kjører for EVEN Management, og målet deres er å skape verdensmestere i motorsport. Det er totalt 4 unge utøvere tilknyttet prosjektet, hvor Karl Peder er en av disse.

I 2020 ble Nordstrand trukket ut til å være Ifor Williams merkevareambassadør og med seg i konkurranser kjører han Ifor Williams sin lukkede biltransporter, Transporta. Det er ingen tvil om at 13-åringen har alle muligheter for å oppnå sine drømmer og suksess innenfor motorsport.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.