Ifor Williams Norge AS lanserer Norges første mobile teststasjon på hjul

I samarbeid med leger og nøkkelpersonell innen helsevesenet, har Ifor Williams Trailers Ltd. utviklet og designet en helt ny løsning som vil ha en positiv innvirkning på personell og pasienter.

Ifor Williams Norge AS lanserer i dag, Ifor Williams Mobile Clinical Unit, som er bygget opp etter Ifor Williams sine strengeste kvalitetskrav, for å kunne tilby et trygt mobilt anlegg for testpersonell, leger og helsevesen.

«Dagens produktlanseringen har vi gledet oss til. Med avstandene vi har i Norge mellom regionsentrene, vil en slik type tilhenger være med å møte disse utfordringene. Denne er perfekt til bruk for testing og vaksinasjon rundt Covid-19 pandemien, men er også en egnet tilhenger til andre formål. Distrikts-Norge blir stadig sentralisert, og med en slik enhet kan det regionale helsevesenet kunne reise mobilt ut til lokal butikken, skolene, bedriftene og omsorgshjemmene for å gjøre rutinemessige helseundersøkelser i et trygt miljø», sier markedssjef Kim Brandsnes, hos Ifor Williams Norge AS. 

Et innovativt konsept

Det er nok et innovativt konsept som Ifor Williams presenterer. For i over 60 år har folk satt sin lit til Ifor Williams sine tilhengere. Tilhengerprodusenten startet opp i 1958, på landsbygda i Nord Wales, hvor selskapets første tilhengermodeller var designet for landbruket.

Mange tiår senere produserer tilhengerprodusenten et mangfoldig utvalg av tilhengere, som spenner seg over hundrevis av modeller, som kombinerer et banebrytende design og teknisk ekspertise med tilhengermerkets mangeårige rykte for høy kvalitet og varighet. De dyktige designingeniørene har perfeksjonert alle de store komponentene inkludert akselenheter, fjæringer og chassis som sørger for at tilhengerne hele tiden yter sitt beste.

Ifor Williams Mobile Clinical Unit er bygget opp med et eget konsultasjonsrom med god LED-belysning, og har et separat rom beregnet for helsepersonell, som kan arbeide skjermet og beskyttet fra konsultasjonsrommet, adskilt fra andre samfunnskritisk personell og andre pasienter.

Pasientinngangen har universell utforming og kan leveres med rullestolrampe eller heis, noe som gjør at den mobile enheten blir tilgjengelig for alle brukergrupper i samfunnet. De minimale overflatene gir en mer effektiv tidsbruk på renhold mellom pasientenes besøk.     «Vi gleder oss stort over å kunne få rulle ut dette konseptet her i Norge nå. Konsepthengere er ikke noe nytt for Ifor Williams, og blir allerede blir brukt av mobilbutikker, barberbutikker, frisørsalonger, verksteder, barer, catering og utstillings-enheter», sier Brandsnes.

Fra besøk hos Sykehuset Innlandet på Elverum. F.v daglig leder Fredrik Duenger og markedssjef Kim Brandsnes hos Ifor Williams Norge AS.

Første enhet allerede på tur til Norge

«Ifor Williams Trailers Ltd. har ordrebøkene fulle og opplever en høy etterspørsel fra andre land i forbindelse med denne lanseringen. Med denne lanseringen er vi i stand til å tilby og støtte våre lokalsamfunn i de virkelige utfordringene Covid-19 presenterer, og beviser at Ifor Williams Trailers Ltd. nok en gang befester sin tunge posisjon som en viktig og betydelig samfunnsaktør. Vi har allerede bestilt første enhet som kommer inn til Norge i løpet av noen få uker», avslutter daglig leder Fredrik Duenger.

Les mer om Ifor Williams Mobile Clinical Unit her, https://iwt.no/covid19-mobil-teststasjon/

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.