Meny Lukk

Karl Peder blir Ifor Williams ambassadør

Karl Peder Nordstrand (13) fra Hamar blir Ifor Williams ambassadør.

Karl Peder er en aktiv crosskartfører, med meritter som norgesmester, svensk mester, nordisk mester og nord europeisk mester. Han er nå en av fire unge gutter, under paraplyen Even Management, som har fått muligheten i prosjektet Next Generation.

Prosjektet er stegvis og har som mål å utvikle Norges nye verdensmester i rally. De har profesjonelle folk rundt seg, blant annet Roy Snellingen som siden 2011 jobbet som sportssjef i EVEN management. Der har han ansvaret for å utvikle konseptet og drifte den helhetlige idrettslige utviklingen av utøverne.

«Vi er veldig stolte over å kunne presentere Karl Peder som Ifor Williams ambassadør. Karl Peder er en seriøs og strukturert 13-åring som ofrer mye tid og fritid for å kunne nå sine høye mål. Han har et stort talent og alt ligger til rette for en lysende bilsportkarriere. Vi gleder oss til å jobbe enda tettere med Karl Peder, som jeg er sikker på vil fronte vår merkevare på en utmerket måte og spesielt inn mot et publikum som er av den yngre klasse», sier markedssjef Kim Brandsnes hos Ifor Williams Norge AS.

I år har Karl Peder Nordstrand fått prøvd seg med crosskart, gokart, rally og rallycross. I tillegg har han deltatt i Simracing Grand Prix, hvor han imponerte stort og avsluttet siste race med seier over utøvere som Andreas Mikkelsen, Ole Christian Veiby og Dennis Hauger. 

Team Ifor Williams ønsker lykke til med sesongen!