Meny Lukk

Ønsker du å få butikken ut på veien 2021?

pop up store tilhenger - ifor williams biab spesiallhenger

Ønsker du å få butikken ut på veien 2021? Ifor Williams har billetten som kan hjelpe deg!

Ifor Williams er et familieeid selskap som feiret sitt 60-årsjubileum i 2018. I 1958, fra landlige Nord-Wales, ble selskapets første tilhengere designet spesielt for landbruket.

Storbritannias største tilhengerprodusent produserer et variert og stort utvalg av tilhengere, som spenner seg over hundrevis av forskjellige modeller, og kombinerer banebrytende design og teknisk ekspertise med selskapets mangeårige rykte for høy kvalitet og holdbarhet.

Med nye trender i «pop up» -markedet, tar Ifor Williams Trailers, Business Inabox, mobil detaljhandel – til et helt nytt nivå.

For Ifor Williams lager også unike og skreddersydde løsninger for detaljhandel, turisme og fritidssektoren med sin innovative og tilpasningsdyktige tilhengerserie – Business Inabox. Business Inabox er en allsidig, tilpasningsdyktig, holdbar og mobil tilhenger, som betyr at mulighetene er uendelige. Tilhengeren med mange bruksområder, blir allerede brukt av mobilbutikker, barberbutikker, frisørsalonger, verksteder, barer, catering og utstillings-enheter.

COVID19-pandemien tvinger bedriftseiere til å tenke nytt, og Ifor Williams merker at etterspørselen for mobil detaljhandel har økt. Med Business Inabox kan du å få butikken ut på veien og enkelt løse sosial distanse, med utendørs handel.

Hver Business Inabox Unit er skreddersydd og bygget etter individuelle spesifikasjoner. Så, enten om firmaet ditt henvender seg til store bryllup og arrangementer, eller deltar på messer eller noe annet, kan utformingen tilpasses etter dine forretningsbehov.

Les mer om Ifor Williams sine konsepttilhengere her,
https://iwt.no/tilhengere/spesialhengere/