Meny Lukk

Opplever økt etterspørsel av sikkerhet

Vi opplever at stadig flere er opptatte av sikkerhet. Det være seg et godt utstyrsnivå på våre tilhengere og forespørsler rundt oppbygningen av disse.

Vi har derfor i 2020 et sterkt fokus på trafikksikkerhet, og i den forbindelse så kjører vi 70% på sett med piggdekk og felg ved kjøp av ny hestehenger, forteller salgsleder Ronny Enger hos Ifor Williams Norge AS.

De fleste av våre kunder kjører mye med tilhengeren, og tilhengeren er ofte tungt og dyrebart lastet, noe som utgjør en risiko langs veien om disse ikke er riktig skodd for føret. I 2018 var det over 49 som ble lettere skadd, 7 hardt skadd og en dødsulykke hvor tilhenger var involvert, derfor ønsker vi å ha fokus på dette, sier Enger.

Vi har bygget opp et bra varelager på piggdekk, og vi merker stadig etterspørselen hvor folk ønsker dekkutrustning tilpasset underlaget, sier delelagermedarbeider Kent André Lierhagen. I tillegg anbefaler vi alle å gjennomføre en årlig service hos en autorisert Ifor Williams forhandler for å sørge for at tilhengeren er i forskriftsmessig og god stand, avslutter Lierhagen

GÅ TIL KAMPANJE HER