Meny Lukk

Suksess med 25 års bursdagsfest

Ifor williams 25 års fest

Det ble en strålende lørdag for tilhengerimportøren Ifor Williams Norge AS. – Her var det godt med folk, men også god plass. Vi la opp til at det skulle bli glissent med vilje av hensyn til smittevernet, sier Kim Brandsnes, markedssjef hos Ifor Williams Norge AS.

Dette sier han i forbindelse med at det i år er 25 år siden gründer Nils Duenger startet opp sin tilhengervirksomhet som i dag har hovedsete på Rudshøgda.

Lørdag inviterte tilhengerimportøren til 25 års bursdagsfest og åpen dag på Rudshøgda.

Fra auksjon til svidd gummi

Tilhengerleverandøren la opp til en åpen dag av dimensjoner. Her samlet de gjester, forhandlere og publikum til en real bursdagsfest.

Mange møtte opp da et stort antall brukte tilhengere gikk under klubba til auksjonarius Håkon Marius Kvæken. Hele 18 av 20 tilhengere ble solgt, noe vi kan si oss godt fornøyde med, sa Kvæken i etterkant av auksjonen.

Senere på dagen var det duket for uoffisiell ryggekonkurranse med tilhenger, og det var ikke de ansatte hos arrangøren som stakk av med beste tid. Her var det dyktige lokale unggutter som virkelig kunne kjøre ATV og tilhenger.

Dagens høydepunkt var for de fleste driftingshowet hvor Tor Anders Ringnes, Tor Arne Kvia, Vidar Jødahl, Dan Mønster og Karl Peder Nordstrand utviste høy showfaktor for de fremmøtte. De som ikke var på området kunne se blårøyken på lang avstand.

«For oss handler det først og fremst om å få vist oss frem. Vi er ikke bare en tilhengeraktør men også en samfunnsaktør som ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, og det håper jeg at de fleste satt stor pris på. Vi har svært dyktige og profesjonelle ambassadører som er våre frontere i markedet og vi er svært stolte over å kunne benytte disse også lokalt», sier Brandsnes.

Har prioritert smittevern

Det er klart at et slik type arrangement krever mye planlegging fra deg som arrangør, spesielt nå når vi har en pandemi som vi må ta på høyeste alvor. Vi må skape den best mulige stemningen vi kan innenfor de rammene som er. Derfor har vi brukt sommeren på å lære fra andre, og hente inspirasjon så vi kunne ha den best mulige driftsformen som ga våre besøkende den best mulige opplevelsen.

Vi holdt oss innenfor regelverket med 200 personer, og med det var det god plass til alle på uteområdet vårt. Dermed gikk det fint med å overholde smittevernreglene, slik at alle fikk føle seg trygge, sier Brandsnes. Han skyter samtidig inn at han roser alle naboene på næringsområdet for god hjelp, uten de hadde vi ikke fått til dette.

Brandsnes sier han er kjempefornøyd med bursdagsfesten.

– Jeg kan nesten si at dette gikk bedre enn forventet. Alt klaffet, og værgudene var på vår side. Dette var så bra, at det ligger an til gjentagelse, slår han fast.