Tor Arne Kvia klar for Drift Masters

Det er snart to år siden Tor Arne Kvia kjørte inn til fjerdeplass sammenlagt i Drift Masters 2019. Nå er ambassadøren til Ifor Williams konkurranseklar til første runde i Østerrike og Greinbach.

Fredag 09. juni går startskuddet og Tor Arne Kvia ser frem til å kjøre bil igjen.

-Nå er jeg veldig klar for å komme meg til Europa igjen for å konkurrere. Bilen og tilhengeren er snart ferdig pakket og klar for en reise på over 3400 kilometer, sier Kvia.

Kvia har tidligere imponert på banen i Greinbach som i 2019 endte med femteplass og utklassing av James Deane.

-Dette er den eneste banen i Europa som har det meste. Nøkkelen er superrask inngang og første sving. Så kommer vi til et teknisk parti hvor gassbruk er avgjørende for å få med seg nok fart til en rask avslutning, sier Tor Arne og legger til at banen er både utfordrende og farlig.

I 2020 kjørte Tor Arne kun Norwegian Drift Championship og ble Norgesmester etter hans første fulle satsning i Norge siden 2017.

Tor Arne Kvia kjører med Ifor Williams transporta:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.