Uten tvil vårt første valg

Ifor williams per hatterud

( Til venstre, salgssjef, Sigurd Duenger i Ifor Williams Norge AS & daglig leder, Per Hatterud i Hatterud Utleiesenter AS )

Allerede i 1988 begynte Per Hatterud sitt første maskinfirma. Hatterud`s selskap er kjent for mange for sin spesialisering innen håndtering av husdyrgjødsel, transportoppdrag med lastebil, snøkjøring samt ulike verksted- og vedlikeholdstjenester.

Hatterud har nå etablert Hatterud Gruppen hvor selskapene Hatterud Maskin, Hatterud Eiendom og Hatterud Utleiesenter som nå investerer i sine 7 første tilhengere for å kunne tilby et bredt utvalg til sine kunder av utleiehengere. Sistnevnte selskap leier også ut lastebiler både på kort- og langtidsutleie.

 «Vi har alltid bestrebet oss med å være i forkant av utviklingen i vårt fagområde, samt med investeringer for å tilby et effektivt og tidsriktig produkt», sier Per Hatterud som holder til i moderne lokaler med umiddelbar nærhet til Ifor Williams sitt hovedkontor på Rudshøgda.

Per i dag er Ifor Williams de beste hengerne på markedet, det er det ingen tvil om. For oss er det viktig å kunne tilby kvalitet i alle ledd og at utstyret vi har er til å stole på, sier Hatterud.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.