Meny Lukk

Våre hverdagshelter

Det var ingen tvil om at gleden var stor når tilhengerimportør Ifor Williams Norge besøkte Sykehuset Innlandet, barne- og ungdomsavdelingen på Elverum for å dele ut gaver og leker til pasientene der.

En av Ifor Williams sine kjerneverdier er å handle som en familie, ta samfunnsansvar og kunne bidra. «Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad. Dette var virkelig veldig hyggelig og rørende», sier markedssjef Kim Brandsnes hos Ifor Williams Norge som sammen med daglig leder, Fredrik Duenger overleverte gaver og leker til en verdi på kr. 20.000 til de ansatte ved avdelingen.

Barne- og ungdomsavdelingen i Elverum behandler barn fra 0 til 18 år. Avdelingen består av en poliklinikk og en sengepost for barn og ungdom, i tillegg til en intensivavdeling for nyfødte.

Covid-19 har preget oss alle tungt. Også alle de barn og unge som ligger på sykehus, har opplevd strenge restriksjoner for å unngå smittespredning.

Rørt av omsorgen

De ansatte ved barneavdelingen understreker at gavene gjør det mulig å gjøre noe ekstra for å skape glede hos barna som er innlagt.
«Dette vil vi gi til de som trenger en ekstra glede», sier Reidun Nordbach som er avdelingsleder ved avdelingen på Elverum. Hun er svært takknemlig over gavene.

«Noen barn og ungdommer tilbringer mye tid på sykehus på grunn av langvarig eller hyppig behandling. Vi setter stor pris på at firmaer og privatpersoner gjør noe ekstra for disse barna.» sier Nordbach.

«Disse gavene skal brukes til å gi pasientene et lyspunkt i hverdagen. Det er kanskje ikke av så stor verdi, men vi har anledning til å bidra litt og det gjør vi med stor glede. Etter dette besøket er det ingen tvil om at de som jobber her, er blant våre hverdagshelter. De skaper trygghet for pasientene, og det er noe barn trenger. For oss var valget enkelt», avslutter Brandsnes.