Meny Lukk

Vi søker fremoverlente tilhengerforhandlere i Agder og Vestfold!

Ifor-Williams-tilhenger-forhandlere-i-norge

Ifor Williams Norge AS er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte Ifor Williams Norge AS er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt her i landet siden 1995. Selskapet har et landsdekkende forhandlernettverk i stor vekst, og for å holde takt med etterspørselen er vi ute etter solide og fremoverlente forhandlere i fylkene Agder og Vestfold.

Hva ser vi etter?
Vi søker etter nye forhandlere som har solid erfaring med salg og service av tilhengere, og som kan tilby reparasjoner i henhold til de retningslinjene vi krever for å bli en autorisert Ifor Williams forhandler. Forhandleren står selv for innkjøp og kostnader av varelager.

  • Positivt driftsresultat
  • Salgsorganisasjon med dokumenterbart resultat
  • Verksted
  • Utstillingsområde med god eksponering

Hva får du som forhandler?
Som forhandler av Ifor Williams får du ta del i å jobbe med ett av de mest fremgangsrike tilhengermerkene de siste årene. Du skal kunne føle deg trygg med god oppfølging, opplæring på salg og marked, og du får ta del i det anerkjente Ifor Williams Akademi som er et eget opplæringsprogram for våre forhandlere. Vi tilbyr gode avtaler og betingelser.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Daglig leder, Fredrik Duenger
Tlf. 907 55 276 eller mail. fredrik@iwt.no

1 kommentar

  1. Tilbakeping:Ny forhandler av Ifor Williams tilhengere i Nord-Norge! - Sommerseth

Kommentarer er stengt.