Meny Lukk

Wow! For en rå henger

ifor-williams-norge-montebello-camping-tipphenger

På Montebello Camping & Feriesenter, kjent fra TVNorge sin tv-serie Ja, vi elsker camping, var entusiasmen elektrisk når Ifor Williams kom på besøk med en helt ny tipphenger.

Montebello Camping & Turistsenter er en familiedrevet campingplass som ligger på Magnor og har riksgrensen til Sverige som nærmeste nabo. Campingen har vært drevet av familien Amundsen siden 1983. Historisk har det vært drevet turisme her siden begynnelsen av 70-tallet. Det hele startet med kjøp av tomten med to tilhørende hus, hvor det ene ble bygget om til en egen dagligvarebutikk som ga stor trafikk. I årene etter ble det reist hytter og campingen fikk sin begynnelse.

I flere sesonger så har folk hatt muligheten til å oppleve og bli kjent med Lars Christian og de andre på Montebello igjennom dokusåpen til TVNorge, Ja, vi elsker camping.

Wow! For en rå henger, bare se her, ivrer Lars Christian hos Montebello Camping & Feriesenter når Kim Brandsnes hos Ifor Williams Norge AS kom på besøk med en helt ny tipphenger.

Det var et naturlig valg å kontakte Ifor Williams da vi trengte en henger som tåler juling. Med denne kan vi kjøre alt med; grus, materialer, hageavfall – Ja, absolutt det meste. Denne er perfekt til vår bruk på campingplassen sier Lars Christian.

Les mer om Ifor Williams sine tipphengere her: