BLI IFOR WILLIAMS AMBASSADØR

Disponér en av Ifor Williams sine eksklusive hestehengere i ett år

Har du lyst til å bli Ifor Williams merkevareambassadør?

IFOR WILLIAMS AMBASSADØR

Ifor Williams søker etter to merkevareambassadører som får muligheten til å teste ut og bruke en av Ifor Williams sine eksklusive hestehengere i ett år.

Du vil være en produkttester som bidrar med bilder og informasjon til artikler, og en som promoterer og deler dine opplevelser og bruk av hengeren i sosiale medier.

Du vil bli bli frontet i vår markedsføring av hestehengere; gjennom vår nettside (iwt.no), våre sosiale kanaler,  Trav og Galopp-Nytt (tgn.no), hest.no, og eventuelt andre steder det er naturlig. Du har samtidig gode muligheter for å markedsføre deg selv.

SØKNADSFRIST: 1. FEBRUAR 2021

I over 60 år har Ifor Williams sine klasseledende hestehengere fraktet hester trygt frem. Etter at Ifor Williams startet sin tilhengerproduksjon i 1958, har tilhengerne vært ensbetydende med høy kvalitet og tekniske innovasjoner.

Vi skaper verdier med å ta vare på hverandre, se til, tenke kreativt og jobber som en familie med blått blod i gjennom et av verdens mest anerkjente tilhengermerke

HVEM SØKER VI ETTER

Vi søker etter en positiv, engasjerende og ryddig person som er aktiv på sosiale medier. Kjenner du deg igjen i dette kan du være merkevareambassadøren vi i Ifor Williams ser etter. Send inn i din søknad innen 1. februar og du vil ha muligheten til å benytte en av markedets beste hestehengere i ett år.

SØKNADSSKJEMA

Bli ambassadør / hestehenger / ifor williams

Din kontaktinformasjon

Fortell oss litt om deg selv

Maksimal filstørrelse: 5MB

Jeg er aktiv innen følgende SoMe-kanaler:

Facebook informasjon

1

Instagram informasjon

1

Snapchat informasjon

1

Twitter informasjon

1

TikTok informasjon

1

SAMARBEIDSPARTNERE