En mer praktisk og innelukket glede må du lete lenge etter

De er synlige, kraftige og pålitelige. Ifor Williams sin produktserie av skaphengere er klasseledende med sikkerhet og stil for sitt segment. En mer praktisk og innelukket glede må du altså lete lenge etter.

Designet av bransjeledende designinteriører er skaphengerne fra Ifor Williams en klasse for seg selv. Brukerne er alt fra de som er på flyttefot og ferietur til de kommersielle aktørene som taxi, buss- og reiseselskaper som trenger ekstra plass til bagasje. Har du en virksomhet som er mobil, er dette tilhengeren som frakter utstyret på en sikker og pålitelig måte.

Klar for alle utfordringer

Med ulike transportbehov, trenger du det rette utstyret. På dette området står ikke skaphengerne fra Ifor Williams tilbake for noe. Med mulighet for to forskjellige hjuldimensjoner blant de største modellene, kan du enkelt forsere på alt fra løst underlag eller humpete anleggsveier til asfaltrace på E6, uten at det blir skader på det kraftige understellet. Samtidig gir den kraftige chassisrammen og sidepanelene en ekstra beskyttelse av lasten.

Tilhengerens innovative lasterom gir deg full kontroll på last i all slags vær og på alle typer veier. Dekk med en litt høyere profil sørger for at du får en komfortabel tur i humpete terreng. Og uansett hvor du skal dra, leverer tilhengerne fra Ifor Williams en unik kjøreglede takket være de egenutviklede bladfjærene som forbedrer tilhengerens kjøreegenskaper og respons.

Plass til mer

Allsidige løsninger har alltid vært et DNA for Ifor Williams sine tilhengere. Skaphengerne leverer også på dette området, og legger med det til rette for at folk kan løse sine transportbehov på en trygg og sikker måte. Smarte designvalg og et romslig lasterom skaper god plass til last. Med klasseledende størrelsesutvalg fra 2,30m3 til 14,38m3 finnes det virkelig en modell tilpasset ditt behov. I tillegg bidrar praktisk standardutstyr til at du får mest mulig ut av din investering. Den kraftig rampe-dør løsningen gir deg komfortable laste og lossemuligheter, og en egen inngangsdør i front gir deg tilgang til lasterommet når du måtte ønske. Med valgfritt tilbehør som tverrstag/shoring pole og lastestropper gjør at lastesikringen blir ivaretatt på en trygg og sikker måte.

FÅ 50% RABATT PÅ HJULPAKKE MED PIGGDEKK OG FELG

Uansett transportbehov og kjøreforhold oppleves Ifor Williams skaphengere som et trygt valg, takket være designingeniørenes valg av høykvalitetsmaterialer. De hvitbelagte sidepanelene understreker tilhengerens røffe utseende tilgjengelig for profilering med grafikk og logoer.

Uansett hvor du reiser, uansett hva du gjør, løfter Ifor Williams sine skaphengere ditt transportbehov til en ny høyde – på en sofistikert og trygg måte.

For mer informasjon om modellene, nøkkelfunksjoner og tilbehør, ta kontakt med din merkeforhandler.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.