En unik mulighet: Ifor Williams søker ambassadører innenfor hest

Ifor Williams er klasseledende innen hestehengere, og søker nå etter merkevareambassadører som kan få en unik mulighet.

I over 60 år har Ifor Williams sine hestehengere fraktet hester trygt frem. Vi ser dem langs veien, hestehengerne som kjennetegnes med høy kvalitet og tekniske innovasjoner. – Helt siden 1958 har tilhengere fra Ifor Williams Trailers vært etterspurte. Etter 63 år finner vi et mangfoldig utvalg av tilhengere, som spenner seg over hundrevis av modeller fra tilhengermerket. Etter å ha bygget seg opp til å være blant Europas største produsenter, regnes Ifor Williams som en av de største tilhengermerkene i verden. Sikkerhet, pålitelighet og styrke har alltid vært høyest på agendaen for utviklingen i både design og produksjon, sier Kim Brandsnes, markedssjef i Ifor Williams.

Bli Ifor Williams sin merkevareambassadør – SØK HER

En unik mulighet

HBX og HBE er relativt nye produkter i Ifor Williams sitt sortiment av hestehengere. Nå søkes det etter ambassadører som kan være med å fronte disse produktene. Muligheten er å disponere en ny hestehenger i ett år.

– Vi søker nå etter to merkevareambassadører som får muligheten til å teste og bruke disse modellene i ett år. Ambassadørene vil inngå i vårt ambassadørprogram hvor de bidrar med bilder, video, omtale og promoterer merkevaren i sine sosiale medier, i tillegg til omtale i våre kanaler, hest.no og Trav og Galopp-Nytt (tgn.no), sier Brandsnes.

Kompromissløst fokus på trafikksikkerhet og styrke

Ifor Williams HBX og HBE leveres som resten av Ifor Williams sine hengere med understell av galvanisert stål, som gir langvarig korrosjonsbeskyttelse. Gulvet, veggene og rampene leveres med slitesterk aluminiumsplank som er vedlikeholdsvennlig, hvor den lette strukturen gir et stilfullt og moderne uttrykk. Dette uten at det går utover den styrken og kvaliteten som Ifor Williams kjennetegnes for.

De slanke linjene til det nye flaggskipet HBX er inspirert av bilindustrien. Hengeren kjenner vi igjen med en elegant og aerodynamisk stil med tonede glasspaneler i sort hele veien. De fargede sidevinduene over ytterdøren og frontrampen kan åpnes for god luftstrøm gjennom hengeren. HBX har allerede vunnet flere designpriser i Europa for sitt stilfulle og moderne uttrykk. HBE er designet og posisjonert til å appellere mer til vår kostnadsbevisste kunde med et lettere design, uten at det gir et kompromiss i sikkerheten. Frontrampen utgår på denne modellen.

Både HBX og HBE har gjennomgått en langvarig og tøff testperiode med streng kvalitetskontroll før de ble lansert. Det er ingen tilfeldighet at sikkerhet er noe Ifor Williams setter i første rekke ved utvikling av nye modeller, forteller Brandsnes.

HBX IFOR WILLIAMS HESTEHENGER
HBE – IFOR WILLIAMS HESTEHENGER

Merkevareambassadører innen hest. Hvem ser dere etter?

– Dette er en eksklusiv mulighet for de som virkelig brenner for hest og som har en godt innarbeidet portefølje i sosiale medier. Vi har to modeller som skal frontes, og vi trenger ambassadører på disse som kan være med i vår profesjonelle markedsføring som produkttestere. Samtidig vil vi også profilere våre ambassadører og det gir en veldig god mulighet for vedkommende til å markedsføre seg selv. Betalingen er en hestehenger som fritt kan disponeres i ett år, avslutter Brandsnes og oppfordrer alle som faller inn under kriteriene til å søke. Søknadsfristen er satt til 01. februar.

Kim Brandsnes, markedssjef i Ifor Williams
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print ut side
Share on twitter
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.