0
0

Ifor Williams ambassadør MX Andrine imponerer

Lørdag 10. oktober kjørte Ifor Williams ambassadør Andrine Olstad siste runden i Norgescupen, som i år gikk på Bjørkelangen. Før selve løpet lå Olstad på en 2.plass i cupen, og kjempet dermed om gullet.

Været var ikke helt på sin beste side denne lørdagen, og løpet ble en gjørmete og våt opplevelse for samtlige utøvere. Med mye regn i forkant og ikke noe mindre denne dagen, ble hver runde utfordrende.

Olstad har god erfaring og trening med å kjøre under disse forholdene, og kjørte inn til en imponerende 2. plass. Dermed holdt dette også til at Olstad tok seieren sammenlagt i Norgescupen.