Meny Lukk

Artig at så mange vil komme og kjøre hos oss: – NMK Hamar er klar for finale i Ifor Williams-Cup 2020!

Det har vært en annerledes sesong både for publikum, utøvere og arrangører hos NMK Hamar. Nå venter en fartsfylt finalehelg på Vendkvern Motorbane på Hamar.

«Det er stas at det er så mange som ønsker å komme til NMK Hamar, og Vendkvern Motorbane for deltakelse i Ifor Williams-Cup og årets avslutning av sesong. I løpet av 20 minutter var startlistene fulle, og på et tidspunkt var det i underkant av 70 førere på venteliste. Dessverre ble tre løp strøket og vi står igjen med to løp i cupen. Nå blir det spennende å se hvem som vinner cupen», sier Ole Kristian Aasvestad.

NMK Hamar har hatt et godt samarbeid med Ifor Williams Norge i flere år om det lokale «trallelotteriet». Nytt av året i år er at de også er hovedsponsor av Ifor Williams Cup 2020.

«For klubben vår betyr dette veldig mye», sier Aavestad. «De er en seriøs og dyktig samarbeidspartner».

Arrangørene legger ikke skjul på at det er utfordrende å arrangere med tanke på restriksjonene rundt COVID-19. Klubben velger å holde seg innenfor de gjeldene retningslinjer for å ta del i den nasjonale dugnaden. «Det er klart at tiltakene gir økte kostnader, og vi går glipp av viktige inntekter i form av begrensninger rundt antall deltagere og ingen publikum», sier Aavestad.

«Bilcross er en publikumsport. Derfor kjører vi livesending fra løpet slik at familie, venner, samarbeidspartnere og andre interesserte skal få en mulighet til å følge arrangementet fra sofaen. Men dette har også en kostnad for oss, og derfor har vi etablert en SPLEIS-ordning, og håper så mange som mulig støtter opp og gir et bidrag», oppfordrer arrangøren.

Spleisen finner du her, https://www.spleis.no/project/119847?fbclid=IwAR2NeoF42rlPx6Pq2rwoI4YF6GZxNFjI1fi92pcvc8o7t5_N5JJzlTZkkCE

Det er fortsatt lodd igjen til trallelotteriet hvor du kan vinne en ny Ifor Williams CT136HD biltransporter, som trekkes 10. oktober.

Loddene koster kr. 100 stk og kan kjøpes på tre måter:

  • Betal med VIPPS til #608905. Betal kr. 100/stk, legg inn fullt navn og telefonnummer.
    Du vil motta MMS-melding med ditt lodd.
  • Betalt til kontonummer 1822.25.07029. Betal kr. 100/stk, mrk betaling med LODD + ditt telefonnummer. Du vil motta MMS-melding med ditt lodd.
  • Det er også mulighet til å kjøpe lodd i kiosken på Vendkvern Motorbane.

Les mer om lotteriet her, https://www.nmkhamar.no/trallelotteriet-2020-iwt-ct136hd/?fbclid=IwAR2nQhcGmutZFyzku2F2MIi-zQZQV2qBZXfXJof9YSvGGbgmMDQMTWEt6bo

Team Ifor Williams ønsker arrangører og utøvere lykke til!

Ifor Williams CT136HD Biltransporter