Meny Lukk

Transporta – En suksess for bilsporten

Bygget opp med 60 års kunnskap og erfaring, har Ifor Williams Transporta blitt en svært ettertraktet biltransporter i bilsporten, etter lanseringen hos Ifor Williams Trailers i 2016.

«Vi er svært stolte over å ha denne i produktsortimentet vårt», sier salgssjef Ronny Enger i Ifor Williams Norge AS. «Etter lanseringen har vi jobbet tett med fabrikken og fått bygget opp tilhengeren etter de spesifikasjonene vi så som et behov. Det har gitt resultater, og nå er vi blant de landene i verden som selger flest Ifor Williams Transporta», sier Enger.

Det er ingen tvil om at den lukkede biltransporteren har fått godt tak i markedet. Den er designet og bygget opp med de samme strenge kvalifikasjonene som resten av Ifor Williams sin tilhengerportefølje. Den har detaljer som gir brukervennlighet og økt etterspørsel.

I trygge henger

Hos Storbritannias største tilhengerprodusent har de dedikerte investeringene i ny teknologi og materialer sikret at Ifor Williams sine produkter fortsetter å overgå forventningene til de kravstore kundene. De vet at kvalitet, styrke, verdi og enkelt vedlikehold er av vital betydning, og dette er drivkraften bak, hos den stadig voksende tilhengerprodusenten.

Markedets mest etterspurte biltransporter

Den lukkede biltransporteren passer utmerket for motorsportentusiaster, små racingteam og klassiske bileiere. Tilhengeren tilbyr solid beskyttelse mot elementene mens du transporterer og lagrer kjøretøyet ditt med høy verdi.

Alle modellene til Ifor Williams har et slitesterkt understell i galvanisert stål, med manuelt hydraulisk vippefunksjon for enkel lasting og lossing. Standard er tilhengeren også utstyrt med rampeforlengere for biler med lav bakkeklaring.

Ifor Williams Transporta leveres standard med to store sideåpninger som gir utmerket tilgang til kjøretøyet som transporteres, her kan du enkelt feste og sikre kjøretøyet med hjulstropper før avreise. De store yttersidene gir utallige muligheter for god synlighet langs veien og i depot.

Tilhengeren leveres med sidehengslede dører på en side og topphengslet dør på den andre siden. Sistnevnte kan også fungere som en markise. I tillegg gir ytterligere to side luker, og luke foran enkel tilgang mens kjøretøyet står inne i tilhengeren.

Standard er elektrisk vinsj et populært tilbehør. Vinsjbraketten er konstruert slik at denne er skyvbar til sidene, og gjør at vinsjen enkelt kan justeres med kjøretøyets slepeøye.

LED-spotter på begge sider gir et godt arbeidsforhold, selv på mørke kvelder. Solide surreskinner på sidene er montert som standard, og med hjulstopper gir dette gode muligheter til å posisjonere kjøretøyet riktig på tilhengeren. Med mange funksjoner og tilbehør tilgjengelig, kan du få en skreddersydd biltransporter som passer dine behov, enten for profesjonell bruk eller til fritid.

Offisiell partner til M-Sport World Rally Team

De to suksessrike sjåførene Sebastian Ogier og Elfyn Evans har gitt tommelen opp for kvaliteten og funksjonalitetene til Ifor Williams sin Transporta, og Ifor Williams Trailers er en pålitelig offisiell partner til Ford WRC-teamet.

Det er drøyt 2 år siden partnerskapet startet. Siden da har tilhengerne rullet over 100 000 km bak teamets lastebiler. Med reiser i både Spania, Portugal, Kypros, Sardinia, Tyskland, Danmark, Norge, Finland og Estland har tillitsforholdene mellom det svært suksessrike teamet og Ifor Williams vært sterkt.

Tilhengerne er en del av nøkkelutstyret som følger med bilene og sjåførene hvor de spiller en viktig rolle bak kulissene, et nøkkelpunkt godkjent av Richard Millener, Team Principal på M-Sport.

Det er ikke bare på Verdensbasis tilhengerne er brukt av kjente profiler, også i Norge har Ifor Williams en rekke ambassadører som kjører med Ifor Williams Transporta – Se våre ambassadører her

Les mer om Ifor Williams Transporta