Gudim Bil:

Alt på et sted

Fra venstre: Edward Bache Ivarsen, Petter Gudim og Anders Fiksdal hos Gudim Nyere Bil AS

På Kokstad i Bergen finner vi bilforretningen Gudim Nyere Bil. En velkjent bilforretning som i tillegg til biler satser stort på salg og service av tilhengere.

Forretningen startet i 1994, og har over 30 års erfaring i bilbransjen. Nå selger de rundt 300 enheter i året, og det er ingen tilfeldighet.

-I gamle dager så snakket vi om at du ikke har gode kunder før du hadde solgt varer til de tre ganger, og vi har jo solgt biler og tilhengere her i årevis til de samme kundene, sier Petter Gudim som er gründer og daglig leder.

Gudim Nyere Bil finner

du på Kokstad i Bergen.

-Vi har fagkunnskap for det vi selger. Det er noe av det viktigste du har om du skal lykkes i denne bransjen, og jeg opplever at alle har et eierskap til det de jobber med, forsetter Gudim.

Opptatt av totalopplevelsen

–For oss er totalopplevelsen veldig viktig. Vi sier at salget ikke skjer før kunden får varen sin. Da skal kunden oppleve at vi har gjort akkurat det vi lover, forsetter Gudim.

De viser både «passion» og lidenskap for det de holder på med når vi besøker Gudim Nyere Bil. Kunnskapsrike og engasjerte ansatte er et velkjent kjennetegn for denne bedriften.

-Vi har fagkunnskap for det vi selger. Det er noe av det viktigste du har om du skal lykkes i denne bransjen, og jeg opplever at alle har et eierskap til det de jobber med, forsetter Gudim.

I tillegg til bilsalget valgte bedriften å utvide med hengere i 2019.

-Ja, det hele begynte med at jeg trengte en tipphenger privat. Her i Bergen var det ikke noen forhandlere av Ifor Williams på det tidspunktet, og etter to måneder var forhandleravtalen underskrevet, smiler Gudim.

Innbytte, kommisjonssalg, forsikring, finansiering, verksted, biler og tilhengere. Ja, vi hjelper kundene med det meste og løser problemer på et sted, supplerer salgssjef Edward Bache Ivarsen.

Fra venstre: Edward Bache Ivarsen, Petter Gudim og Anders Fiksdal hos Gudim Nyere Bil AS

Noe av utstillingen ligger tett ved Kokstadvegen

Kartlegger behov

– Om du ikke er ute etter ny tilhenger, kan vi hjelpe deg med service på den du har. Vi har et stort delelager med originale deler og autoriserte fagfolk som skrur på tilhengere, supplerer selger Anders Fiksdal.

I dagens hengermarked er det en stor jungel å guide seg frem i. Det er ikke bare «en henger» man må forholde seg til. Det finnes ulike størrelser, vektklasser og ikke minst typer.

Hos Gudim Nyere Bil er de opptatt av å være rådgivere for kundene sine, og ikke bare selgere.

-Vi hjelper kundene med å kartlegge hvilke behov de egentlig har, og finner riktig bil eller tilhenger ut fra det. Får man gode råd første gang, er det stor sannsynlighet for at man kommer tilbake. Selger du bare for å selge, til en kunde som egentlig ikke vil ha den, kommer han ikke tilbake, fortsetter Bache Ivarsen.

-Om du ikke er ute etter ny tilhenger, kan vi hjelpe deg med service på den du har. Vi har et stort delelager med originale deler og autoriserte fagfolk som skrur på tilhengere, supplerer selger Anders Fiksdal.

-Enhver kunde som kommer til oss skal få den hjelpen de trenger. Vi er en supertrivelig gjeng med mye kunnskap og erfaring som gir kundene trygghet, avslutter Bache Ivarsen.

Hos Gudim Nyere Bil AS kan du også få reparert tilhengeren din

Kvalitet og totalopplevelse er viktig hos oss, sier Edward Bache Ivarsen og Anders Fiksdal

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.