Meny Lukk

PERSONVERN IFOR WILLIAMS NORGE

Personvernerklæring for iwt.no

SIST OPPDATERT 28/04/2020

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Personppplysningene vi samler inn er navn, adresse, e-post, telefonnummer og lokasjon

Hva gjør vi med informasjonen?

Vi bruker personopplysningene primært til kundebehandling via e-post. Vi bruker de også til markedsføring hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev eller samtykket til nettsideanalyse. Samt lokasjon for å gi deg nærmeste forhandler fra din posisjon i forhandlerkartet.

Lovlighet av behandlingen

All behandling av personopplysninger utføres i samsvar med lovgivningen og for å oppfylle kontraktmessige forpliktelser.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Når du besøker iwt.no bruker vi Google Analytics for å analysere din bruk av nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettsiden og innhold.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre våre tjenester.

Hvor, hvorfor og hvor lenge lagres informasjonen?

Personopplysninger knyttet til ordre lagres i henhold til bokføringsloven. Opplysningene lagres digitalt hos vår serverleverandør, nettsideleverandør og markedsføringsbyrå. Opplysninger lagret i Google Analytics slettes etter 26 måneder etter siste besøk. Nyhetsbrevinformasjon lagres hos Mailchimp. Din informasjon lagret i forbindelse med nyhetsbrev og brukerkontoer på nettsiden lagres frem til du selv sletter kontoen eller du melder deg av nyhetsbrevet. Vi viser til våre underleverandørers personvernerklæring for behandlingen av personopplysninger:

Underleverandører som behandler personopplysninger:

DINTERO
dintero.no
privacy@dintero.com
Vi bruker Dintero som betalingsløsning i vår netbutikk.
dinter.no/personvern

PRO ISP AS
proisp.no
Proisp er vår serverleverandør og tar backup av databasen.
proisp/personvern

PostNord
postnord.no
Transportør av pakker og gods
postnord/personvern

Mailchimp
mailchimp.com/
Mailchimp er tjenesten vi bruker til å samle inn e-poster og sende ut nyhetsbrev med informasjon og kampanjer
mailchimp.com/legal/

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy på nettsiden og samler inn data til analyse av besøkstrafikk.
policies.google.com/privacy?hl=no

WPForms
wpforms.com
Vi bruker WPforms som løsning for våre kontaktskjemaer på vår nettside. Kontaktskjemaene er aktivert med reCAPTCHA og Honeypot for økt sikkerhet.
https://wpforms.com/privacy-policy/

Dine rettigheter

Du har rett til:

  • innsyn i opplysningene som er lagret om deg
  • å gjøre endringer i dine opplysninger
  • å få slettet dine opplysninger
  • at vi slutter å behandle dine opplysninger

For slike henvendelser vennligst ta kontakt med oss på e-post post@iwt.no, eller på telefon +47 62 34 41 41.

For å klage på behandlingen av dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss eller klage direkte til Datatilsynet. Les mer om hvordan du kan klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/