PERSONVERN IFOR WILLIAMS NORGE

Personvernerklæring for iwt.no

SIST OPPDATERT 05/02/2020
 

Denne personvernerklæringen gjelder for Ifor Williams Norge AS («vi» eller «oss»), og beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger om deg. Vi er behandlingsansvarlige for behandlingen av personopplysninger som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

1. HVEM BEHANDLER VI PERSONOPPLYSNINGER OM?
Denne personvernerklæringen retter seg mot vår behandling av personopplysninger om følgende personer:
– Privatkunder som er forbrukere
– Kontaktpersoner hos næringsdrivende kunder

2. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?
Vi samler hovedsakelig inn personopplysninger om deg i forbindelse med at du foretar et kjøp hos oss i nettbutikk eller fysisk butikk. Vi samler også inn opplysninger for å kunne sende deg brosjyrer, nyhetsbrev og annen informasjon du eventuelt har samtykket til å motta fra oss. I denne sammenheng behandler vi følgende personopplysninger: Navn, telefonnummer, adresse, epostadresse, samt øvrige opplysninger som oppgis ved henvendelser til oss.
Det rettslige grunnlaget for behandlingen beskrevet over er GDPR art. 6. nr. 1 bokstav a (samtykke) og b (avtale).
Vi vil ikke behandle personopplysninger for markedsføringsformål med mindre vi har innhentet eksplisitt samtykke til dette fra deg eller det foreligger et eksisterende kundeforhold. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke ved å melde deg av via link i våre nyhetsbrev og invitasjoner.

3. HVA REGISTRERES NÅR DU BRUKER NETTSIDEN VÅR?
Når du besøker iwt.no anvender vi informasjonskapsler for å analysere din bruk av nettsiden, for eksempel Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettsiden og innhold.
Når du besøker våre hjemmesider, vil du bli spurt om du aksepterer vår bruk av cookies slik den er beskrevet i denne erklæringen. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, gjør vi deg oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre hjemmesider ikke fungerer optimalt.
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til bruk av cookies. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren du bruker. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på nettsidene våre.

4. HVOR, HVORFOR OG HVOR LENGE LAGRES INFORMASJONEN?
Personopplysninger knyttet til ordre lagres i henhold til bokføringsloven. Opplysningene lagres digitalt hos vår serverleverandør, nettsideleverandør og markedsføringsbyrå.
Opplysninger lagret i Google Analytics slettes etter 26 måneder etter siste besøk. Nyhetsbrevinformasjon lagres hos Mailchimp. Din informasjon lagret i forbindelse med nyhetsbrev og brukerkontoer på nettsiden lagres frem til du selv sletter kontoen eller du melder deg av nyhetsbrevet.

5. UNDERLEVERANDØRER SOM BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGER:
Vi benytter visse underleverandør i forbindelse med oppfyllelsen av de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Disse underleverandørene opptrer som databehandlere på våre vegne og opptrer i henhold til gyldig databehandleravtale og under vår instruks. Databehandlerne kan bare benytte personopplysningene for de formålene vi har bestemt og som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

DINTERO
dintero.no
[email protected]
Vi bruker Dintero som betalingsløsning i vår netbutikk.
dinter.no/personvern

Serverbolt
Serverbolt.no
Serverbolt er vår serverleverandør og tar backup av databasen.
servebolt.com/gdpr/

PostNord
postnord.no
Transportør av pakker og gods
postnord/personvern

Facebook
Facebook.com

Vi bruker annonseringsprodukter fra Facebook som betyr at vi kan målrette budskap basert på ditt tidligere adferdsmønster i butikken samt demografiske data som kjønn, alder og interesser. Dette er data som ikke kan spore tilbake til deg.

facebook.com/about/privacy/update/

Mailchimp
mailchimp.com/
Mailchimp er tjenesten vi bruker til å samle inn e-poster og sende ut nyhetsbrev med informasjon og kampanjer
mailchimp.com/legal/

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy på nettsiden og samler inn data til analyse av besøkstrafikk.
policies.google.com/privacy?hl=no

WPForms
wpforms.com
Vi bruker WPforms som løsning for våre kontaktskjemaer på vår nettside. Kontaktskjemaene er aktivert med reCAPTCHA og Honeypot for økt sikkerhet.
https://wpforms.com/privacy-policy/

Formidable Forms
formidableforms.com
Vi bruker Formidable Forms som løsning for våre pristilbudskjemaer.
formidableforms.com/privacy-policy/


6. DINE RETTIGHETER
Etter personopplysningen har du visse lovfestede rettigheter. Hvilke rettigheter du har, avhenger av omstendighetene.
Be om innsyn i opplysningene som er lagret om deg: Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, kan vi stille krav om at begjæring om innsyn skjer skriftlig eller at identitet verifiseres på annen måte.
Be om retting eller sletting: Du kan be oss om å rette feilaktige opplysninger vi har om deg eller be oss om å slette personopplysninger, så fremt det ikke foreligger tungtveiende grunner for ikke å slette.
Trekke samtykke tilbake: Dersom du har gitt samtykke til å motta nyhetsbrev fra oss, kan du når som helst trekke dette samtykke tilbake. Dersom du har samtykket til annen behandling av personopplysninger, kan du også når som helst trekke ditt samtykke tilbake ved å rette en henvendelse til oss om dette.
Dataportabilitet: I noen tilfeller vil du kunne ha adgang til å få utlevert personopplysninger du har gitt til oss for å få disse overført til et annet selskap.
Klage til tilsynsmyndigheten: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet. Les mer om hvordan du kan klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

For alle henvendelser som angår denne personvernerklæringen, vennligst ta kontakt med oss på e-post [email protected], eller på telefon +47 62 34 41 41.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.