Meny Lukk

Dekk og Felg AS på Gjøvik – Ny forhandler av Ifor Williams tilhengere

Dekk og Felg på Kallerud har lenge vært en anerkjent leverandør av tilhengere til fornøyde kunder i Gjøvikområdet. Da de ønsket å satse ytterligere på tilhengere til profesjonelle og kvalitetsbevisste tilhengerkunder, rettet de blikket på andre siden av Mjøsbrua, og tilhengere fra Ifor Williams.

«Vi satser videre, og utvider med et kjent kvalitetsmerke. Ifor Williams er markedsledende i sitt segment, og er godt kjent for markedets mest solide proffhengere», sier Carl Erik Haavi, daglig leder i Dekk og felg.

«Vi er sikre på at Dekk og Felg, med sin høye kompetanse på tilhengere, sitt velfungerende verksted, og sitt gode rykte i markedet, vil bli en utmerket forhandler av våre tilhengere», sier Truls Gihlemoen i Ifor Williams Norge AS.

Dekk og Felg ble etablert i 1993 med en ansatt. I dag sysselsetter bedriften 5 årsverk. Bedriften flyttet inn i nye, moderne lokaler på Kallerud i 2004.

«Oppland er et av Ifor Williams viktigste markeder. Vi har derfor en stund ønsket oss en offensiv forhandler på Gjøvik. Vi selger kvalitetsprodukter, og vil ha forhandlere som representerer oss på en god måte. Da Dekk og Felg dukket opp som en aktuell kandidat, visste vi umiddelbart at vi hadde funnet den rette forhandleren for våre tilhengere», sier Truls Gihlemoen. Ifor Williams tilhengere produseres i Wales. I fjor feiret tilhengerprodusenten 60 år, og er Storbritannias absolutt største tilhengermerke. Ifor Williams Norge ble etablert på en gård i Ringsaker i 1995. De siste årene har Ifor Williams Norge as hatt en kraftig vekst i Norge, og selger i dag flere tilhengere over to tonn til proffmarkedet enn noe annet merke i Norge.