Meny Lukk

Lederskifte hos Ifor Williams Norge AS

Yngstemann Fredrik Duenger (28) blir ny daglig leder hos familiebedriften Ifor Williams Norge AS: «Jeg er ydmyk over å få denne muligheten»

Salget av Ifor Williams i Norge tar stadig nye høyder, og det gjør også organisasjonen til selskapet som holder til på Rudshøgda, bakketoppen hvor Alf Prøysen også regjerte.  

Fredrik har nå i tillegg til å være verksmester også overtatt lederstolen. Brutter Sigurd søker nye utfordringer og går over i stillingen som drifts- og logistikksjef.

– Jeg er svært ydmyk over å ha fått denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på de utfordringene dette innebærer.

Fredrik er yngstemann i søskenflokken til Nils og Kirsten Duenger, hvor han også overtok familiegården Duenger på Nes i 2016 sammen med kona Therese. Jeg er stolt og imponert over det Nils har skapt og opparbeidet i gjennom den første hengeren som han tok inn i 1995 til at vi nå tar inn rundt 1500 hengere. Vi har et mål om å lufte på 2000 hengere og en omsetning på 100 mill.

Vi har en dyktig organisasjon med flinke medarbeidere på Rudshøgda som er fremoverlente og står på for å bringe merkevaren Ifor Williams til nye høyder. Det er et stort ansvar å lede bedriften videre og jeg er opptatt av å vise gjensidig respekt og gleder meg til å kunne vokse på det ansvaret jeg nå har fått.

Fredrik er ikke ukjent for tilhengerbedriften. Han tok på seg sommerjobb som selger i årene han gikk på ungdomsskolen på Nes, og har vært med far Nils helt siden imperiet ble flyttet fra gården Duenger til Rudshøgda i 2000.

Etter mange år i flybransjen som flytekniker kom Duenger tilbake igjen til Nes for å dyrke sin store interesse. – Jeg har alltid hatt en interesse for fly. Hjemme har vi flystripe og 2 fly hvor jeg vier mye av fritiden min til. Kona Therese er min livsnerve og sammen venter vi barn nummer to. Det blir mange krevende år fremover, men jeg er klar for å brette opp armene.

Daglig leder Fredrik Duenger og Kona Therese Duenger, som også er salgsleder hos Ifor Williams Norge AS