Meny Lukk

Nå blir det enda enklere å kjøpe proffhengere på Hadeland

Ifor Williams tilhengere autocenteret sport

Autocenteret Sport blir autorisert forhandler av Ifor Williams på Roa. Selskapet er fra før anerkjent av å tilby skreddersydde løsninger ved salg, innbytte og import av nyere bruktbiler.

«Vi satser videre, og utvider med et kjent kvalitetsmerke. Ifor Williams er markedsledende i sitt segment, og er godt kjent for markedets mest solide proffhengere. Vi er sentralt plassert rett ved RV4 har vi store moderne lokaler på Roa», sier Kristoffer Steen Kristiansen, daglig leder i Autocenteret Sport.

Daglig leder i Autocenteret Sport, Kristoffer Steen Kristiansen

«Vi er sikre på at denne gjengen her, med sin høye kompetanse på salg, service og sitt gode rykte i markedet, vil bli en utmerket forhandler av våre tilhengere», sier Fredrik Duenger, daglig leder i Ifor Williams Norge AS.

«Innlandet er et av Ifor Williams viktigste markeder. Vi har derfor en stund ønsket oss en offensiv forhandler på Hadeland. Vi selger kvalitetsprodukter, og vil ha forhandlere som representerer oss på en god måte. Da Autocenteret Sport dukket opp som en aktuell kandidat, visste vi umiddelbart at vi hadde funnet den rette forhandleren for våre tilhengere», sier Duenger. Ifor Williams tilhengere produseres i Wales. I 2018 feiret tilhengerprodusenten 60 år, og er Storbritannias absolutt største tilhengermerke. Ifor Williams Norge ble etablert på en gård i Ringsaker i 1995. De siste årene har Ifor Williams Norge as hatt en kraftig vekst i Norge, og selger i dag flere tilhengere over to tonn til proffmarkedet enn noe annet merke i Norge.

Ifor Williams Norge AS: Daglig leder, Fredrik Duenger, og markedssjef, Kim Brandsnes.

Kontaktinformasjon og mer informasjon om Autocenteret Sport finner du her