Traktor og Maskin AS blir autorisert Ifor Williams tilhengerforhandler

Traktor og Maskin AS på Mosby, litt nord for Kristiansand blir autorisert Ifor Williams tilhengerforhandler i Agder. Selskapet som fra tidligere leverer kjente merkevarer som Dølen, CLAAS, Kramer og Yanmar får nå også Ifor Williams sine etterspurte tilhengere i sin portefølje.

«Vår kunnskap ligger i landbruk- og anleggsbransjen, så dette er midt i blinken for oss. Vi er stolte over å få denne tillitten og har landet en forhandleravtale med Ifor Williams Norge», sier Trond Løyning, daglig leder i Traktor og Maskin AS som nå gleder seg til å komme i gang med salget.

«Med dette samarbeidet vil vi kunne tilby proff- og fritidshengere til personbiler. Ifor Williams har et bredt sortiment av tipphengere, varehengere, hestehengere, biltransportere, vippeplanhengere, maskinhengere og skaphengere, så her er det muligheter for den som har behov for en ny solid tilhenger», sier Løyning.

«Vi gleder oss over å ha fått med denne gjengen inn som forhandlere av vårt produkt. Agder er et spennende område som vi har klare strategier for, og Traktor og Maskin er en del av dette», avslutter Fredrik Duenger, daglig leder hos Ifor Williams Norge AS.

Facebook
Email
Print ut side
Twitter
Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams Norge AS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet.

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.