Meny Lukk

Traktor og Maskin AS blir autorisert Ifor Williams tilhengerforhandler

Ifor williams forhandler agder traktor og maskin

Traktor og Maskin AS på Mosby, litt nord for Kristiansand blir autorisert Ifor Williams tilhengerforhandler i Agder. Selskapet som fra tidligere leverer kjente merkevarer som Dølen, CLAAS, Kramer og Yanmar får nå også Ifor Williams sine etterspurte tilhengere i sin portefølje.

«Vår kunnskap ligger i landbruk- og anleggsbransjen, så dette er midt i blinken for oss. Vi er stolte over å få denne tillitten og har landet en forhandleravtale med Ifor Williams Norge», sier Trond Løyning, daglig leder i Traktor og Maskin AS som nå gleder seg til å komme i gang med salget.

«Med dette samarbeidet vil vi kunne tilby proff- og fritidshengere til personbiler. Ifor Williams har et bredt sortiment av tipphengere, varehengere, hestehengere, biltransportere, vippeplanhengere, maskinhengere og skaphengere, så her er det muligheter for den som har behov for en ny solid tilhenger», sier Løyning.

«Vi gleder oss over å ha fått med denne gjengen inn som forhandlere av vårt produkt. Agder er et spennende område som vi har klare strategier for, og Traktor og Maskin er en del av dette», avslutter Fredrik Duenger, daglig leder hos Ifor Williams Norge AS.