Meny Lukk

VÅRE HENGERE

Felles for alle våre hengere er den spisskompetansen som har blitt implementert i produksjonen. Ikke bare er hver enkelt tilhenger basert på solid kunnskap,
vi har sørget for at det utelukkende inngår kvalitetsmaterialer i produksjonen.
Du kan derfor alltid føle deg trygg på at en tilhenger fra Ifor Williams, er en tilhenger langt over vanlig standard.

HESTEHENGERE

Ifor Williams hestehengere setter standarden for kvalitets hestehengere. Ifor Williams har gjennom tiår opparbeidet seg et rykte som markedets mest holdbare og solide hestehengere.

LIVDYRHENGERE

Ifor Williams livdyrhengere er markedets foretrukne henger for transport av dyr i næring. Med sine geniale løsninger og unike kvalitet, har dyretransporthengerne fra Ifor Williams blitt førstevalget for mange.

MASKINHENGERE

Ifor Williams maskinhengere strekker seg over en lang rekke ytterst populære kvalitetsprodukter blant entreprenører og andre professjonelle brukere. Vi har maskinhengeren som dekker ditt behov.

TIPPHENGERE

Ifor Williams tipphengere har et stortt bruksområde og tilfredsstiller markedets høyeste kvalitet- og sikkerhetsskrav, de er markedets selvsagte førstevalg, og norges mest solgte tipphenger.

VIPPEPLANSHENGERE

Med en vipphenger fra Ifor Williams får du alle fordelene ved en flathenger, kombinert med en lett vippefunksjon for enkel og effektiv lessing. Ifor Williams tippvogner er delt inn i 2 serier og finnes med flere utstyrsvarianter.

FLATHENGERE

Ifor Williams Norge har et meget stort og bredt utvalg av flathengere med en totalvegt på over 1.000 kg og helt op til 3.500 kg. Hos Ifor Williams finner du uten tvil den riktige henger til ditt neste oppdrag.

BILTRANSPORTERE

Våre biltraller er svært populære, og brukes i stor utstrekning i alt fra profesjonell utleie, til hobbybruk. Vi har biltraller i alle størrelser.Ifor Williams tilbyr nå også lukkede biltransportere av svært høy kvalitet.

SKAPHENGERE

Ifor Williams skaphengere i BV-serien leveres i tre forskjellige høyder, tre bredder, og fire høyder. Mindre modeller kan leveres med enten en eller to aksler. Ytterveggene er solide og enkle å profilere.

SPESIALHENGERE

Våre BIAB-hengere (Business inabox) blir mer og mer etterspurt på dagens marked, enten om det er til catering, detaljehandel, mobilt verksted eller til utstillere. Kontakt oss, så hjelper vi deg med og finne riktig løsning.

IFOR WILLIAMS

Ifor Williams tilhengere er solgt her i landet siden 1995. Produktene er anerkjent på det europeiske markedet, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Alle tilhengere er konstruert for den profesjonelle brukeren og har detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Selskapet Ifor Williams er registrert under ISO9002, og produserer ca. 30 000 hengere per år.