TT2012

Ifor Williams TT2012 Tipphenger er en solid og funksjonell henger som er i stand til å laste 1102 kg og har en totalvekt på 1500 kg.

Totalvekt:1500 kg
Lasteevne:1102 kg
Egenvekt:398 kg
Lasteflate:197 x 122 cm
Dekk:185/70R13C
Elektrisk tipp:Nei

Tilpass henger etter dine behov og ønsker – trykk på knappen nedenfor for å gå videre til konfigurasjon.

Share on facebook
Del
Share on twitter
Tweet
Share on email
E-post
Share on print
Skriv ut

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Egenvekt og lasteevne kan variere i henhold til utstyrsnivå på henger.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:

STANDARD UTSTYR PÅ HENGER

STANDARD UTSTYR PÅ HENGER

TILGJENGELIG EKSTRAUTSTYR:

Beskrivelse

Vår Ifor Williams TT2012 Tipphenger er en solid og funksjonell henger som er i stand til å laste 1102 kg og har en totalvekt på 1500 kg.
Denne tipphengerens egenvekt i standardkonfigurasjonen er gitt til 398 kg, noe som er fornuftig i forhold til tilhengerens lastbarhet og solide konstruksjon.
Ifor Williams TT2012 tipphenger innvendige lengde er 197 cm og måler 122 cm i bredde.

Ifor Williams TT2012 Tipphenger er bygget på 1 aksel og kjører på 13″  hjul som standard. Hvis du har spørsmål om denne hengeren eller hvis du vil vite om det finnes en annen tipphenger som passer dine behov, vennligst kontakt oss eller en av våre autoriserte forhandlere.

Tipphengere fra Ifor Williams har en rekke funksjoner og løsninger som gjør de til svært holdbare og med høy kvalitet. Vår tipphengere har en lav egenvekt med god lasteevne.

TT2012 er designet for å gi maksimal lasteevne for en tipphenger med singel aksel. Brukere vil ønske denne velkommen med 1102kg nyttelast, perfekt for kjøring av løse masser, ved, rusk og hageavfall for å nevne noe.

Tipphengere fra Ifor Williams tilfredsstiller markedets høyeste kvalitetskrav, de er markedets selvsagte førstevalg, og norges mest solgte tipphenger. Vi tror dette kommer av at vår TT-serie er svært velutstyrt, og tilvalgsutstyr er tilgjengelig ved behov. En robust og allsidig tilhenger for mange bransjer, som anleggsgartnere og entreprenører, tømrere og gårdbrukere.

FÅ UFORPLIKTENDE
PRISTILBUD PÅ HENGER

Konfigurer og tilpass hengeren etter eget ønske og behov.
Velg ønsket tilvalg og ekstrautstyr under.

Pristilbud / Tipphenger / TT2012

Tilhenger *
KUNDETYPE: *
ØNSKER PRIS: *
MOTTA TILBUD PÅ: *
INNBYTTE/FINANSIERING:
Maksimal filstørrelse: 10MB

Personalia/info

Adresse

Ekstrautstyr

Velg ekstrautstyr:

Legg til kommentar

Sending

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.