­Trygg tilhenger: benytt originale deler

– Del  med oss på Instagram #tryggtilhenger @iforwilliamsnorge

­Trygg tilhenger: benytt originale deler

Ifor Williams tilhengere har en status og kvalitet få andre tilhengermerker har. For at den fortsatt skal ha denne statusen og kvaliteten, bør du benytte deg av originale deler for å få en trygg tilhenger.

Ifor Williams har kompromissløse kvalitetskrav i sine produkter, og det er også brukt på alle Ifor Williams sine originale reservedeler og tilbehør. Når du kjøper en Ifor Williams tilhenger, har du gjort et bevisst valg om å velge den beste kvaliteten i markedet. Kun Ifor Williams originale reservedeler og tilbehør har kvaliteten som garanterer pålitelig funksjonalitet og trafikksikkerhet. Våre kvalitetsstandarder er sikret ved omfattende forskning og testing.

Uoriginale deler

Det er stor forskjell på originale og uoriginale deler.
Uoriginale deler og originale deler kan være ganske så like, faktisk kan det være det samme, bare at det står Ifor Williams på den ene esken og for eksempel en «annens produsents merke» på den andre.

La oss bruke et eksempel innen bremser, som for eksempel bremsesko. Du skal kjøpe en original bremsesko hos Ifor Williams direkte eller hos en av Ifor Williams sine merkeforhandlere, normalt vil den ha en høyere pris, enn for eksempel en uoriginal bremsesko fra en nettbutikk, som har helt lik forpakning og utseende som en original del.
Men det skal du passe deg for – uoriginale deler, akkurat som kinakopier av vesker, klær og telefoner er også like aktuelt for tilhengerdeler.

Piratkopier inneholder for eksempel dårlige metaller i bremseskoene, og er ikke designet etter produsentenes kravspesifikasjon.
Benytter du deg av uoriginale deler kan dette også være påvirkende for ansvarsrett i trafikkulykker og forsikringsutbetalinger.

Sikkerhetsrisiko for forbrukerne

Falske deler er ikke laget av de samme høykvalitetsmaterialene, heller ikke underlagt de strenge kvalitetskontrollene som de originale Ifor Williams produktene.

Uoriginale deler slites raskere og kan forårsake driftsstans eller fatale ulykker.

Økonomisk risiko for forbrukerne

Falske deler som er avgjørende for at tilhengeren skal fungere som den skal (bremser, komponenter, konstruksjonsdeler o.l.) kan skade tilhengeren og forårsake kostbare reparasjoner.

Bruk av uoriginale deler kan føre til tap av dekning fra produsentens garanti.

Ifor Williams kvalitetsstandard

Alle originale Ifor Williams-produkter er et resultat av omfattende forskning og grundige testprosedyrer. Hvert produkt gjennomgår detaljert undersøkelse for å garantere at det oppfyller høye krav til kvalitet, pålitelighet og ytelse. Bare produkter som oppfyller disse strenge vurderingene, blir sendt til kundene våre, og bidrar dermed til å sikre din sikkerhet og sørger for lang levetid på tilhengeren din.

Hvorfor kjøpe originale deler?

Produkter av høy kvalitet som er sertifisert og opprettholder Ifor Williams-garantien

100% garanti for at delene er laget i henhold til Ifor Williams spesifikasjoner

Høy videresalgsverdi på din Ifor Williams tilhenger ved bruk av Ifor Williams originaldeler

Er du usikker på hvor du trygt kan kjøpe originale deler til din Ifor Williams tilhenger? Se oversikt over autoriserte Ifor Williams merkeforhandlere her.
Originale deler til din Ifor Williams tilhenger kan du også kjøpe i vår webshop.

#TRYGGTILHENGER

Før du skal ut på veien med tilhengeren bør du sørge for at tilhengeren din er trygg før du starter kjøringen.
Vår visjon er at ingen skal bli hardt skadet eller omkommet i trafikken, og for å minimere dette tar et av verdens fremste tilhengermerker ansvar og
setter fokus på trafikksikkerhet og trygg tilhenger.

Del  med oss på Instagram #tryggtilhenger @iforwilliamsnorge
Vi er tilhenger av trygg tilhenger!

© 2021 Ifor Williams Norge AS - Alle rettigheter

Vi bruker cookies for at nettstedet vårt skal fungere best mulig med tilpasset innhold og annonsering i tillegg til å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analyse av trafikken vår.