FRAKT AV DYR

Vi produserer hengere for frakt av dyr

Ifor Williams produserer livdyrhengere for frakt av dyr. Frakt av dyr er en enkel sak med våre livdyrhengere siden våre produkter er gjennomtenkt ned til minste detalj. Vi har lagt stor vekt på dyrenes velvære og sikkerhet i designet av våre tilhengere for frakt av dyr. Alt fra småfe i to etasjer til storfe og hester kan lett fraktes med solide livdyrhengere fra Ifor Williams.

En fin detalj som er ideell i forbindelse med frakt av dyr er den meget stabile gangen som kjennetegner våre livdyrhengere – noe som bidrar til at dyrene holder seg rolige. Dette skyldes at hengerne leveres med doble bladfjærer. Vedlikeholdet kan holdes på et minimum takket være den patenterte nav-konstruksjonen med hjullager som ikke trenger ytterligere smøring. Med andre ord er våre livdyrhengere det ideelle valget når du har behov for frakt av dyr.

Her kan du se nærmere på våre hengere for frakt av dyr.

Våre produkter er langt over vanlig standard

Alle våre produkter har vært gjennom en omfattende produktutvikling – noe som også gjelder for våre hengere som brukes til frakt av dyr. Vi er vant til at det stilles store krav til hengerne, derfor er alle hengerne produsert slik at de imøtekommer behovene fra profesjonelle aktører. Du kan alltid forvente at våre livdyrhengere tåler hardhendt bruk – i likhet med alle våre andre hengere.

Vil du vite mer om våre hengere for frakt av dyr er det bare å kontakte oss på enten telefon eller mail.