HENGER UTEN BREMSER

Henger uten bremser

Ifor Williams produserer henger uten bremser i tre ulike størrelser. Henger uten bremser er valget for deg som bare har førerkort i klasse B. Med andre ord kan du med en henger uten bremser frakte større mengder gods i full harmoni med loven. Innen henger uten bremser har du mulighet for å velge en rekke forskjellig ekstrautstyr. Blant annet kan du velge nesehjul, koblingslås, støtteben, reservehjul, stativ på forkanten, gittersider og hardtop.

Vår henger uten bremser er i likhet med våre andre tilhengere produsert etter de høyeste standardene. Vi benytter utelukkende kvalitetsmaterialer fra nøye utvalgte leverandører i vår produksjon, samtidig som at alle tilhenger-modellene har vært gjennom en lang og omfattende produktutvikling for å sikre optimale egenskaper. Dette er en av grunnene til at våre hengere har blitt et naturlig førstevalg for både private og profesjonelle aktører – noe som også gjelder våre bremseløse hengere.

Her kan du se utvalget vårt innen denne typen hengere.

En veletablert og anerkjent produsent

Kjøper du henger uten bremser fra Ifor Williams, kjøper du en henger fra en anerkjent og veletablert produsent. Våre ulike tilhengere har oppnådd stor anerkjennelse på det europeiske markedet, og imøtekommer selv de strengeste kravene til holdbarhet og funksjonalitet.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende henger uten bremser kan du ta kontakt på enten telefon eller mail.